Bir estetik faciası daha! Güzellik uğruna sağlığından oldu

Antalya’da yaşayan Çilem Kılıç, estetik mağduru oldu. Operasyon sonrasında karın ve göğüs bölgesi enfeksiyon kapan Kılıç, gittiği doktordan şikayetçi olmuştu. Estetik mağduru kadın, şimdi de burun kemiklerinin eriyip genzinden düştüğünü ileri sürdü.

Antalya'da yaşayan 52 yaşındaki Çiğden Kılıç geçtiğimiz Şubat ayında estetik operasyonu geçirmişti. Sonrasında büyük sıkıntılar yaşayan estetik mağduru kadın, parasını geri isteyerek doktordan şikayetçi olmuştu. Önce karın, göğüs bölgesi, kulak arkası iltihap kapan Kılıç, "Acılarla uyanıyorum" demişti. Şimdiyse nefes alamadığını belirten Kılıç, burun kemiklerinin eriyip genzinden düştüğünü ileri sürdü.

Çiğdem Kılıç

Çiğdem Kılıç

'NEFES ALAMIYORUM'

Şikayetinden 4 ay sonra burun kemiklerinin eriyip genzinden düştüğünü söyleyen Kılıç, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Günlerdir acı çektiğini söyleyen mağdur kadın, "Burnumun sol tarafında kırılan kemikler genzimden aktı. İnanamadım. Nefes alıp vermekte zorlanıyorum" dedi.

Çiğdem Kılıç da estetik mağdurları arasında

Çiğdem Kılıç da estetik mağdurları arasında

NE OLMUŞTU?

Antalya'da yaşayan Çilem Kılıç, geçtiğimiz yıl Şubat ayında kuaför bir arkadaşının tavsiyesi üzerine estetik cerrah R.G.'ye gitti. 75 bin lira kredi çekip burun, yüz germe, göğüs ve karın bölgelerinden estetik operasyon geçiren Kılıç'a doktoru, "Hediyem olsun" diyerek koltuk altı toparlama da yaptı. İki hafta kontrollerine devam edilen Çilem Kılıç, anlaştıkları ameliyatların bir kısmının yapılmadığını fark edince, parasını istedi. 40 bin lirasını geri alan Kılıç'ın iddiaya göre doktor tarafından tedavisi yarım bırakılınca, operasyon bölgeleri iltihap kaptı.

Çilem Kılıç estetik mağduru oldu

Çilem Kılıç estetik mağduru oldu

Oyuncu Lila GürmenİLİŞKİLİ HABEROyuncu Lila Gürmen'in estetik ameliyatı hayatını kararttı!

"ACILARLA UYANIYORUM"

Estetik mağduru Kılıç'ın kulak arkasında yaralar, koltuk altlarında ise haritayı andıran görüntüler oluştu. Karın bölgesinde de derin bir iz kaldı. Öte yandan hem sağlığından hem parasından olan Kılıç, doktora dava açarak CİMER ve İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikayet dilekçesi yazdı. Kılıç, "Estetik diye gittim, bu duruma geldim. Dikişlerim açıldı. Dudağım ve yüz germe işlemi olmadı. Boynumu germiş, yüzümde bir şey yok. Burnum eğri kaldı. Aylarca boynumu döndüremedim. Hala yaralarım iyileşmedi. Her yerim enfeksiyon kapmış. Başka doktora gittim, 6 ay sonra yeniden ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Sancılarım var, hareket ediyorum ama zorlanıyorum. 3 aydır acılarla uyanıyorum. Sadece 'moralim düzelsin' diye birkaç güzel dokunuş istedim. Güzelleşmek için gittim ama sağlığımdan oldum. Vücudum haritaya döndü" şeklinde konuştu.

Çilem Kılıç

Çilem Kılıç

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Başarılı bir yaşam için kavanoz hikayesi

BİR YORUM YAPIN 0