Damat nikahtaki Ronaldo taklidiyle kırdı geçirdi! 'Evet' cevabı sosyal medyada viral oldu

İstanbul'da bir çiftin nikah töreninde ilginç anlar yaşandı. Törende damat "Evet" demek yerine Cristiano Ronaldo'nun gol sevincinde olduğu gibi "Siu" diye bağırdı. Nikahı kıyan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy da geçirdiği kısa süreli şaşkınlığın ardından kahkahaya boğuldu.

İstanbul'da dünyaevine girmek için nikah masasına oturan bir çift sosyal medyada gündem oldu. Nikah memurunun sorusu üzerine damadın "Evet" yanıtı hem salondaki misafirlere hem de Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'a unutulmaz anlar yaşattı.

Damat nikahında siu diye bağırdı

Damat nikahında siu diye bağırdı

Aşiret liderinden radikal karar! Düğünler için limit koyduİLİŞKİLİ HABERAşiret liderinden radikal karar! Düğünler için limit koydu

RONALDO'NUN 'SİU' SEVİNCİYLE 'EVET' DEDİ

'Sizoferen' adlı TikTok kullanıcısının "Sizce ben iki hayalimi de aynı anda gerçekleştirmiş miyimdir" yazılı paylaşımı sosyal medya gündeminde büyük yankı uyandırdı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un kıydığı nikahta damat "Evet" yanıtını, Cristiano Ronaldo'nun gol sevincinde olduğu gibi "Siu" diyerek verince olanlar oldu. Konuklar, yaşananlar karşısında hayrete düşerken, Arısoy da kısa bir şaşkınlığın ardından kahkahaya boğuldu.

BİR YORUM YAPIN 0