Disney Plus'ın ilk Türk yapımı Kaçış'tan büyük başarı!

14 Haziran'da Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus'ın ilk Türk yapımı Kaçış dizisine beğeni yağdı. Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizi çarpıcı hikayesiyle izleyiciden tam not aldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türkiye'de 14 Haziran'da yayın hayatına başlayan Disney Plus, tanıtımlarında da ekranlara getirdiği ilk Türk yapımı Kaçış dizisinden beklediği başarıyı yakaladı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği gala gecesinde Kaçış'ın başrol oyuncusu Engin Akyürek, 8 bölümden oluşan dizinin izleyicide bırakacağı ilk etkiyi merak ettiğini dile getirmişti. Akyürek'e eşlik eden İrem Helvacıoğlu'nun da olduğu O3 Medya ve Same Film'in yapımcılığında hayata geçirilen dizi, ilk izleyicisinden tam not aldı. Yağız Alp Akaydın'ın yönetmenliğinde ve senaryosunu Ali Doğançay kaleme aldığı dizi sosyal medya gündeminde yer aldı.

"ÇARŞAMBAYA KAÇ YIL KALDI"

8 bölümden oluşan Kaçış dizisi, izleyiciye her Çarşamba yeni hikayesini izletecek. Dizinin ilk bölümü, platformun bazı kullanıcıları tarafından ikinci kez izlendi. Yeni bölümünün 22 Haziran Çarşamba günü verileceği Kaçış dizisinde işlenen detaylar ve sergilenen oyunculuk şimdiden çok konuşulmaya başladı. Haftanın bir günü verilecek dizi hakkında bazı sosyal medya kullanıcıları "Çarşambaya kaç yıl kaldı", "Kaçırmayın" gibi yorumlar yapıldı.

Engin Akyürek Disney PlusİLİŞKİLİ HABEREngin Akyürek Disney Plus'ın galasında samimi açıklamalarda bulundu!

Öte yandan çarpıcı hikayesiyle hafızalarda yer edecek sahnelere de yer veren dizi hakkında, "İnsanı sorgulamaya iten bir iş olmuş" denildi.

KAÇIŞ DİZİSİNİN FRAGMANI

KAÇIŞ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLADI?

Disney PlusİLİŞKİLİ HABERDisney Plus'taki Kaçış dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Başrollerin yanı sıra Aras Aydın Levent Ülgen,  Onur Bay, Leyla Tanlar, Aziz Çapkurt gibi isimlerin de yer aldığı Kaçış dizisi 14 Haziran'da Disney Plus'ta izleyiciyle buluşmaya başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Chris Rock'a attığı tokattan sonra Will Smith 'Efsane' ile geri dönüyor!

Sevmek Zamanı'nın konusu nedir? Sevmek Zamanı oyuncuları kimlerdir? Sevmek Zamanı başlıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Sevmek Zamanı'nın konusu nedir? Sevmek Zamanı oyuncuları kimlerdir? Sevmek Zamanı başlıyor!

BİR YORUM YAPIN 0