MasterChef Atike kimdir? Masterchef Atike Bozyaka kaç yaşında? Masterchef Atike'nin hikayesi

Masterchef 2022 yeni sezona bomba gibi giriş yaptı. Her bölümde birbirinden ilginç yarışmacılar yarışırken ilk katıldığı bölümde Atike Bozyak babasıyla ilgili açıklamaları herkesi şaşırttı. Hemen akabinde Masterchef Atike'nin kim olduğu ve hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Masterchef Atike kimdir, nereli ve kaç yaşında İşte Masterchef Atike Bozyaka'nın çok merak hikayesi ve daha fazlası...

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu, Masterchef yarışması dün ekranlara gelen yeni bölümüne, Atike Bozyaka isimli yarışmacı adayının açıklamaları damga vurdu.

MasterChef 2022 Gamze kimdir?Masterchef Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli? Gamze Tosun evli miİLİŞKİLİ HABERMasterChef 2022 Gamze kimdir?Masterchef Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli? Gamze Tosun evli mi

"KARDEŞİM VE BABAMIN DİĞER EŞLERİ"

Bir üst tura adını yazdırabilmek için şeflerin karşısına çıkan MasterChef Atike, babasının Kazakistan'da döner üzerine restoranları olduğunu söyledi. Somer Şef'in "Restoranlarla kim ilgileniyor?" sorusuna, "Babam vefat etti. Şu anda erkek kardeşim ve babamın diğer eşleri idare etmeye çalışıyor" yanıtını verdi.

atike bozkaya masterchef

atike bozkaya masterchef

Atike isminin anlamı nedir ve Atike ismi KuranİLİŞKİLİ HABERAtike isminin anlamı nedir ve Atike ismi Kuran'da geçiyor mu?

"BİZİM AİLE BİRAZ DEĞİŞİK"

Yarışmaya İzmir'den katılan, "Abim mali müşavir ama pasta yapıyor. Ablamın pastacılıkla ilgisi yoktu ama çok güzel pastalar yapmaya başladı. Bizim aile biraz değişik" diyen 34 yaşındaki Bozkaya, şu ifadeleri kullandı:

İlkokulu ve ortaokulu Kazakistan'da bitirdim. Daha sonra Türkiye'ye döndük, annem ve babam ayrıldığında dönüş yaptık. Kardeşlerimin çoğu, 'çoğu' diyorum çünkü 10 kardeşiz. Babam biraz böyle uluslararası çalışmış. Dolayısıyla kardeşlerim orada.

"BABAM 8 VEYA 9 KEZ EVLENDİ"

"Baban kaç kere evlenmiş?" sorusu yöneltilen yarışmacı adayı, "Annemden sonra bir daha, bir daha, bir daha evlenmiş... Galiba en son 8'inci evliliğini yapmıştı, dokuz da olabilir. Sayısını tam hatırlamıyorum, karıştırıyorum biraz" dedi. Bu sözler üzerine Somer Sivrioğlu, "Seri evleniyor" sözleriyle şaşkınlığını dile getirirken, "Baban güzel bir hayat yaşamış" yorumunda bulundu.

MASTERCHEF ATİKE KİMDİR?

Masterchef yarışmanın ilk bölümünde dikkatleri üzerine çeken Atike Bozyaka 34 yaşındadır. Yarışmaya İzmir'den katılmıştır. Profesyonel aşçı olan Atike Bozyaka Masterchef ilk turda 2 evet alarak 2. tura yükselmiştir. Atike Bozyaka 2. turda en iyi tabağı çıkartarak bir üst tura yükseldi. Atike Bozyaka, Masterchef'te 3. turda mücadele etmeye devam ediyor. Yaptığı kreatif tabaklarla çok beğenilen yarışmacı yarışmacı 3.tura yükselmek içim mücadele ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Demet Akalın'a ders olsun! Büyük usta Neşet Ertaş'tan videosu gündem oldu

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Arif 1 yıl önce

Adamda hiç akıl yokmuş. Biz birini idare edemiyoruz. 8-9 evlilik nedir. Allah akıl fikir versin.

Toplam 1 beğeni

Yasemin Sondurak 1 yıl önce

Kardeşim zaten idare etmiyorlar.Birini bulunca diğerini bırakıyor.Yani zalim eşine çocuğuna...

Toplam 0 Beğeni