Alparslan Büyük Selçuklu'da flaş ayrılık! Yeni sezon fragmanı tüyleri diken diken etti...

TRT 1 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni sezon fragmanı yayınlandı. Selçuklu dizisine Tuğrul Bey karakterine hayat veren Barış Bağcı veda etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şimdilerde baba olacak olmanın heyecanını yaşayan yakışıklı oyuncu Barış Arduç'un başrolünde yer aldığı TRT1'de ekrana getirilen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yeni sezonda yaşanacak olan ayrılık şok etkisi yaratacak. Alparslan Büyük Selçuklu dizisine Tuğrul Bey karakterine hayat veren Barış Bağcı veda etti. Yaşanan ayrılık dizinin hayranlarını üzdü. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Alparslan Büyük Selçuklu" dizisinde yeni sezonda flaş bir ayrılık yaşanacak. Rekortmen dizide Tuğrul Bey karakterine hayat veren Barış Bağcı projeye veda etti. Başarılı oyuncu şu günlerde yeni gelen projeleri değerlendiriyor. Konya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Bağcı, ayrıca son yıllarda Diriliş, Çember ve Masumlar Apartmanı'nda rol almıştı.

Barış Arduç'un başrolünü oynadığı Alpaslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Eylül ayında yeni sezona başlayacak olan dizinin yeni sezon fragmanında Kabe sahnesi izleyicileri duygulandırdı.

KABE'DE DUA ETTİ!

Kabe'de olan Sultan Alparslan halkı için dua etti. Sultan Alparslan'ın duasındaki "Ya Rahman! Ya Aziz! Ya Kahhar! Attığımız her adım, aldığımız her nefes senin rızan içindir. Müjdeleyip nasip ettiğin fetihler bizim değil, senindir. Allah'ım, beni kibir kuyusuna düşmekten koru. Son nefesime kadar yolunda cihat etmeyi nasip et" sözleri tüyler diken diken etti.

DİZİNİN KADROSUNA YENİ İSİMLER DAHİL OLDU

TRT 1'in reytinglere ambargo koyan dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni sezon kadrosuna Serhat Tutumluer, Bora Cengiz ve Öykü Gürman gibi başarılı isimler dahil oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Berkay'ın terliğinin fiyatı olay oldu!

Ebru Baki canlı yayında az kalsın uyuyordu!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Baki canlı yayında az kalsın uyuyordu!
Hande Yener meslektaşlarını hedef aldı! Demediğini bırakmadı

İLİŞKİLİ HABER

Hande Yener meslektaşlarını hedef aldı! Demediğini bırakmadı
Burcu Özberk ve Murat Boz bir arada! Rol arkadaşı hakkında çarpıcı konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Özberk ve Murat Boz bir arada! Rol arkadaşı hakkında çarpıcı konuştu
Emine Erdoğan KADEM Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan KADEM Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0