MasterChef Fatma Nur Uçar kimdir? Fatma Nur Uçar kaç yaşında ve nereli?

Masterchef yeni sezonu başlarken izleyiciler bu yıl yarışan yarışmacıları merak ediyor. Bugünkü yarışan yarışmacılar arasında Fatma Nur Uçar geliyor. Peki, Masterchef 2022 Fatma Nur Uçar kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

TV8’de yayınlanan MasterChef yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ana kadroya girebilmek için birbirleriyle kıyasıya bir mücadeleye giren yarışmacılar 8. önlük için tezgah başındalar.  MasterChef'te ana kadroya giren son isim Büşra olurken, 8. önlüğün sahibi kim olacak sorusu merak konusu oldu. MasterChef'te ana kadroya giren 8. isim Fatma Nur oldu.

23 yaşında ve mutfakta kendine güvendiğini her fırsatta dile getiren Fatma Nurinternette merak edilen konular arasında yer alıyor.

Masterchef Büşra kimdir? Büşra Güler Zambak kaç yaşında ve nereli?İLİŞKİLİ HABERMasterchef Büşra kimdir? Büşra Güler Zambak kaç yaşında ve nereli?

Fatma Nur Uçar

Fatma Nur Uçar

Acun Ilıcalı ile yarışmacı Fatma Nur Uçar arasında gerginlik!İLİŞKİLİ HABERAcun Ilıcalı ile yarışmacı Fatma Nur Uçar arasında gerginlik!

MASTERCHEF FATMA NUR UÇAR KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Fatma Nur Uçar ilk turda yaptığı Sushi yemeği ile şeflerden üç evet alan ve ikinci tura yükselen Fatma Nur ikinci turda üçlü elemede Alis ve İsmail'den daha iyi bir balık çorbası yaparak adını bir üst tura yazdırmıştı.

Fatma Nur Uçar

Fatma Nur Uçar

MasterChefİLİŞKİLİ HABERMasterChef'te büyük hata! Şov yapayım derken kural ihlali yapınca...

Fatma Nur Uçar 23 yaşında. 10 yaşından beri bu mesleğin içerisinde olduğunu söyleyen Uçar, Fethiye’de sushi şefi olarak çalışıyor.

MASTERCHEF 2022 ANA KADRO YARIŞMACILARI

Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma, Melih ve Büşra.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Deli dumrul 1 yıl önce

önce acıdım tur atlasın istedim ama çok şımarık biri olduğunu çenesi insanı irite ediyor sözleri itici kışkırtıcı kaba derhal elensin istiyorum. yada sesini kessin yarışsın.