MasterChef 30 Eylül nerede çekildi? Darülaceze nerede? Darülaceze'ye nasıl gidilir?

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de her hafta olduğu gibi bu hafta da yarışmacılar bir dokunulmaz oyunu için misafirlerine yemek yapıyor. Bu hafta çekimleri Darülaceze'de gerçekleştirilen programı sıkı bir şekilde takip eden birçok kişi arama motorlarında "MasterChef 30 Eylül nerede çekildi? Darülaceze nerede, nasıl gidilir?" sorularının yanıtını arıyor. İşte detaylar haberimizde...

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, her hafta birbirinden yetenekli yarışmacıların kıyasıya mücadelesini gözler önüne seriyor. Türk ve dünya mutfağının efsanevi lezzetlerinin gözler önüne serildiği yarışmada şampiyonluk için mücadele eden yarışmacıların heyecan dolu anları izleyenleri ekran başına kilitliyor. Reyting rekorları kıran yarışmanın 30 Eylül'de yayınlanan bölümüyle son dokunulmazlık oyunu gerçekleşiyor. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın puanladığı yarışmanın bu bölümünde misafirler, yarışmacıları puanlıyor. Birçok kişi arama motorlarında "MasterChef 30 Eylül nerede çekildiDarülaceze nerede, nasıl gidilir? Darülaceze'yi hangi padişah kurmuştur?" gibi soruların yanıtını araştırıyor. Gelin MasterChef Türkiye'nin son dokunulmazlık oyunun gerçekleştiği Darülaceze hakkında merak edilen detaylara birlikte göz atalım. 

Magnolia Bakery Türkiye nerede? Magnolia Bakery fiyatları nedir? İLİŞKİLİ HABERMagnolia Bakery Türkiye nerede? Magnolia Bakery fiyatları nedir?

DARÜLACEZE NEREDE? DARÜLACEZE'Yİ HANGİ PADİŞAH KURDU?

1895 yılında Osmanlı padişahı II. Abdülhamid Han'ın fermanı üzerine 27.000 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Darülaceze, İstanbul Okmeydanı'nda yer almaktadır.

Darülaceze

Darülaceze

20 farklı binadan oluşan bu hayır kurumu içerisinde bir idare binası, sekiz aceze dairesi, çocuk yuvası, revir ve hastane, cami, kilise, sinagog, iş ocakları, aş ocağı, fırın, hamam, çamaşırhane, gasilhane, berberhane, hemşire ve bakıcılar için personel lojmanları, rehabilitasyon merkezi, hayvan kesimhanesi, demirbaş eşya deposu, kuru gıda ambarı, yaş sebze ve meyve muhafaza deposu, buzhane gibi üniteleri barındırmaktadır. 

MasterChef Türkiye Darülaceze

MasterChef Türkiye Darülaceze

Kurulduğu günden bu yana 29.000'i çocuk olmak üzere toplamda 72.000 kişiye kapılarını aralayan Darülaceze, din, dil, ırk, sınıf ve cinsiyet farkı gözetmeksizin bakıma muhtaç, yaşlı, engelli insanlara, sokağa terk edilmiş 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz olarak yardım eli uzatmaktadır. 

Darülaceze hakkında bilgiler

Darülaceze hakkında bilgiler

7/24 aralıksız olarak hizmet veren kurumda bireylerin tüm giyinme, barınma, gıda, sağlık ve bakım ihtiyaçları karşılanmaktadır. 

Darülaceze nerede nasıl gidilir?

Darülaceze nerede nasıl gidilir?

Açık adresi ise şu şekildedir: Darülaceze, Darülaceze Cad. No:51 Okmeydanı - ŞİŞLİ / İSTANBUL 

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0