Gelin Evi haftanın birincisi kim oldu? Gelin Evi 28 Ekim haftası birincisi kim oldu?

Ünlü sanatçı Aslı Hünel'in sunumuyla Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşan fenomen program Gelin Evi'nin 28 Ekim haftasında kimin birinci olduğu herkes tarafından merak ediliyor. 5 gelinin birbirini puanladığı yarışmanın birincisi bugün Emine gelinin evinde belli oldu. Peki Gelin Evi haftanın birincisi ve ödülü kazanan kim oldu? Gelin Evi 28 Ekim haftası birincisi kim oldu? İşte detaylar...

Gündüz kuşağının ilgiyle takip edilen yarışma programı Gelin Evi, hafta içi her gün 5 farklı gelinin kıyasıya mücadelesini gözler önüne sermeye devam ediyor. El emeği göz nuru çeyizlerden lezzetli sunumlara, ev dekorasyonundan tanışma hikayelerine kadar her detayın ekranlara geldiği yarışmanın bu haftaki yarışmacıları Beyzanur, Duygu, Kübra, Yeliz ve Emine gelindi. 

Gelin Evi

Gelin Evi

10 çeyrek altını kazanmak için 5 gün boyunca birbirlerinin evlerine konuk olan gelinler bugün gerçekleşen finalle büyük ödüle sahip oldu. Birçok kişi büyük ödülü kazanan gelini merakla arama motorlarında araştırıyor. Emine gelinin evinde gerçekleşen final anında en düşük puanı alan gelin 14 puanla Kübra gelin olurken en yüksek puanı alarak 10 çeyrek altının da sahibi olan gelin 20 puanla Duygu gelin oldu. 

Gelin Evi 28 ekim haftası birincisi

Gelin Evi 28 ekim haftası birincisi

GELİN EVİ HAFTALIK PUAN DURUMU 

Beyzanur: 19
Duygu: 20
Kübra: 14
Yeliz: 17
Emine: 18

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0