Recep İvedik 7 nerede çekildi? Recep İvedik sinemaya gelecek mi?

Şahan Gökbakar imzalı Recep İvedik serisi, 9 Aralık tarihinde yayınlanan 7'inci filmiyle sinemaseverlere heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. Herkesin ekran başına kilitlendiği yapımın oyuncu kadrosu, konusu ve çekim yerleri ise internette araştırılmaya başlandı. Peki Recep İvedik 7 hangi şehirde çekildi? Recep İvedik 7 köyü adı nedir? Recep İvedik 7 sinemaya gelecek mi? İşte detaylar...

Türk sinemasının sevilen yapımlarından Recep İvedik serisi 9 Aralık'ta 7'inci filmiyle izleyenlerle buluştu. Senaryosunu ve başrolünü Şahan Gökbakar'ın üstlendiği Recep İvedik 7 filmi hakkındaki detaylar birçok kişi tarafından arama motorlarında hızla araştırılıyor. 

Recep İvedik 7

Recep İvedik 7

RECEP İVEDİK 7 KONUSU NEDİR?

Her filminde birbirinden ilginç maceralara kucak açan Recep İvedik, bu kez maddi zorluklar sebebiyle şehir hayatından uzaklaşmak için yakın arkadaşı Nurullah'ı da yanına alıp babaannesinden miras kalan köy evine gitmeye karar verir. Bu sırada köye ve civar ormanlara zarar verecek bir projenin olduğunu duyan Recep, hemen harekete geçer. Köylüler ile işbirliği yapan Recep, bu projeye karşı gelmek için varını yoğunu ortaya koyar. 

Recep İvedik 7 konusu

Recep İvedik 7 konusu

RECEP İVEDİK 7 OYUNCULARI KİMLERDİR?

Başrolünde Şahan Gökbakar'ın yer aldığı Recep İvedik 7 filminin kadrosunda Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi gibi yıldız oyuncular yer alıyor. 

Recep İvedik 7 oyuncuları

Recep İvedik 7 oyuncuları

RECEP İVEDİK 7 SİNEMAYA GELECEK Mİ?

Dijital içerik platformu Disney Plus'ta yayınlanan Recep İvedik 7, 9 Aralık 2022 tarihinden itibaren izleyenlerle buluşuyor.

Recep İvedik 7 yayın tarihi

Recep İvedik 7 yayın tarihi

RECEP İVEDİK 7 NEREDE ÇEKİLDİ? RECEP İVEDİK 7 HANGİ ŞEHİRDE ÇEKİLDİ?

Köy hayatına merak salan Recep İvedik'in maceralarının anlatıldığı Recep İvedik 7 filminin çekim yerleri herkes tarafından merak ediliyor. Filmin çekimleri için Ege Bölgesini tercih eden Şahan Gökbakar, şehir olarak İzmir'i seçti. İzmir'in doğal güzelliklerini gözler önüne seren yapımın çekimlerinin Bergama ilçesinde yer alan Kozak yaylasında gerçekleştiği biliniyor. 

Recep İvedik 7 çekim yerleri

Recep İvedik 7 çekim yerleri

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0