RTÜK'ten sert hamle! Kısmetse Olur yayından mı kaldırılıyor?

Son dönemlerin en çok konuşulan programı "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü", özellikle sosyal medya kullanıcıları arasında yoğun ilgi görüyor. 2017 yılında izdivaç programlarına yasak koyan RTÜK'ün Kısmetse Olur: Aşkın Gücü için harekete geçtiği iddia edildi.

2017 yılında evlilik programlarının yasaklanmasıyla yayından kaldırılan fenomen program "Kısmetse Olur", 5 yıl aradan sonra ekranlara hızlı bir dönüş yaptı. Haftanın 6 günü YouTube kanalında yayımlanan "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü" tanıtım fragmanlarıyla dahi geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. 9 erkek ve 9 kadının aşk için verdiği çaba ve emeğe odaklanan programda yaşananlar sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Saat 18.30'da 20. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan program hakkında çıkan yeni bir iddia ortalığı ayağa kaldırdı. 

Kısmetse Olur

Kısmetse Olur

Televizyon ekranlarında izdivaç programlarını yasaklayan RTÜK'ün Youtube'da izleyenlerle buluşan "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü" için harekete geçtiği ve denetleme yapacağı iddia edildi. Programın yayından kaldırılacağına dair çıkan söylentiler sosyal medyada gündem oldu.

RTÜK

RTÜK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Enis Arıkan'a sürpriz doğum günü! Tam altınlar havada uçuştu

Feride İpekoğlu için verilen ölüm ilanı gerçek sanıldı! Herkes telefonlara sarıldı

İLİŞKİLİ HABER

Feride İpekoğlu için verilen ölüm ilanı gerçek sanıldı! Herkes telefonlara sarıldı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0