Emine Erdoğan'ın Berat Kandili mesajı! "Milletimizin dirliğini daim etsin"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla mübarek Berat Kandil'ini kutladı. Erdoğan paylaşımında "Milletimizin dirliğini daim etsin" ifadelerini kullanarak beraberlik mesajı verdi.

Müslümanlar için en kutsal sayılan günlerden biri olan Berat Kandili bu yıl, mübarek üç ayların ikinci ayı olarak bilinen Şaban ayı içerisinde 6 Mart Pazartesi gününde idrak edilecek. Yüce Allah'ın ilahi rahmetinin bol bol indiği, rızık ve şifa kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu gecede Müslümanlar bu geceyi bol bol ibadet ve zikir ile geçirmeye çalışıyor. Herkesin birbirinin kandilini kutladığı bu özel gün için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da bir mesaj yayınlandı.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

Berat kandilinin önemi nedir, en faziletli berat gecesi ibadetleri! Berat namazı kılınışıİLİŞKİLİ HABERBerat kandilinin önemi nedir, en faziletli berat gecesi ibadetleri! Berat namazı kılınışı

"MİLLETİMİZİN DİRLİĞİNİ DAİM ETSİN"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Rabb'imizin sonsuz rahmetini bahşettiği Berat Gecesi'nde darda olan kalplerimizin şifa bulmasını, birlik içinde Ramazan-ı Şerif'e kavuşmayı diliyorum. Bu kutlu gecenin kudreti, sevgi ve kardeşlikle birbirine tutunan milletimizin dirliğini daim etsin." ifadelerini kullanarak kandil mesajını yayınladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kızılcık Şerbeti'nde akıllara zarar alkollü kolonya sahnesi! Alkollü mü olur alkolsüz mü?

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0