Şanlıurfa ve Adıyaman'da depremden sonra sel felaketi yaşandı! 1 ölü, 4 kayıp...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından depremin vurduğu illerden Şanlıurfa ve Adıyaman'da şimdi de sel felaketi yaşandı. Depremden sonra zorlu şartlar altında yaşam mücadelesi veren vatandaşlar bu sefer de sel felaketi ile mücadele etmeye çalıştı. selin vurduğu bölgelerden görüntüler kameralara yansıdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden sonra deprem bölgelerinden Şanlıurfa ve Adıyaman'da yaşanan yoğun yağış sebebiyle bölgeleri sel bastı. Çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kalırken, depremden etkilenen ve çadır kentlerde yaşamlarını sürdürmeye çalışan çok sayı da vatandaş da sel felaketinin etkisiyle mağdur oldu.

Şanlıurfa ve Adıyamanda sel

Şanlıurfa ve Adıyamanda sel

Selden en az etkilenmek için okunacak dualar! İLİŞKİLİ HABERSelden en az etkilenmek için okunacak dualar!

1 ÖLÜ 4 KAYIP...

Adıyaman Valisi Hatipoğlu'ndan gelen bilgiye göre; sağanağın etkisini gösterdiği Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise kayıp... İnsanlar ve araçların sel sularında sürüklendiği yağışlar sebebiyle Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yer alan Abide kavşağındaki alt geçit su doldu, yol trafiğe kapatıldı.

 "DİĞER HASTANELERE NAKİLLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ"

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ise, şehirde etkisini gösteren yoğun sağanak yağış sebebiyle Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde su baskını yaşandığını belirterek, "Hemen hızlı müdahale edilerek deplase edildi. Şu anda bodrum katları temizlenmekte. Orada 25 hastamız vardı, onların her birinin sağlıklı bir şekilde diğer hastanelere nakilleri gerçekleştirildi, şu an bir olumsuzluk yoktur." dedi.

Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi

EĞİTİME ARA VERİLDİ

Diğer yandan yaşanan sel felaketinden dolayı Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İlimizdeki yoğun sağanak yağış bu gece ve yarın da devam edeceğinden ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 15.03.2023 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında hamile ve engelli olan kamu görevlilerimiz de yarın idari izinli sayılacaktır." ifadelerini kullanarak okulların 1 gün tatil edildiği haberini duyurdu.

Suudi Arabistan'da sel felaketi yaşandı! Sel sularına kapılan develer...

İLİŞKİLİ HABER

Suudi Arabistan'da sel felaketi yaşandı! Sel sularına kapılan develer...
Sel ve su baskınlarında ne yapmalıyız? Sel ve su baskınlarına karşı alınabilecek önlemler

İLİŞKİLİ HABER

Sel ve su baskınlarında ne yapmalıyız? Sel ve su baskınlarına karşı alınabilecek önlemler
Sünnet düğününde balya balya para aktı! Görüntüler İstanbul'dan...

İLİŞKİLİ HABER

Sünnet düğününde balya balya para aktı! Görüntüler İstanbul'dan...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0