Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Projesi! "Doğa Değişmeden biz değişmeliyiz"dedi! Kitap gelirini...

Emine Erdoğan önderliğinde 6 yıl önce hayata geçirilen Sıfır Atık Projesi'nin hikayesi kitap oldu. "Doğa Değişmeden biz değişmeliyiz" diyen Emine Erdoğan'ın Sıfır Atık Projesi'nin tüm telif geliri ise Depremzedelere bağışlanacak.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yürütülen Sıfır Atık Projesi 2017'de hayata geçirildi. Bu süreçte toplumun tüm kesimlerini bir çatı altında toplaması nedeniyle de  Türkiye'nin en büyük çevre hareketi olarak tanımlandı. Turkuvaz Kitap tarafından Sümeyra Kılınç'ın editörlüğünde, "Sıfır Atık Hareketi" adıyla kitaplaştırıldı. Kitabın alt başlığına Emine Erdoğan için "Ödüllü Sıfır Atık Hareketi'nin Savunucusu" yazıldı.

Emine ErdoğanİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan'ın dünyaya örnek olan projesi için BM'de iyi niyet beyanı imzalandı!

Emine Erdoğan sıfır atık projesi

Emine Erdoğan sıfır atık projesi

Emine Erdoğan İLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan 'Sıfır Atık' projesi kapsamında çocuklara ve gençlere seslendi!

GELİRLER DEPREMZEDELERE

Dört bölümden oluşan kitap, tüm telif geliri, İçişleri ile Sanayi ve Teknoloji bakanlıklarının koordinasyonunda Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan Evim Evin Olsun Kampanyası'na bağışlanacak.

 Emine Erdoğan önderliğinde Sıfır Atık Projesi

Emine Erdoğan önderliğinde Sıfır Atık Projesi

30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü ilk kez tüm dünya ülkelerinde kutlandı! TürkiyeİLİŞKİLİ HABER30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü ilk kez tüm dünya ülkelerinde kutlandı! Türkiye'nin girişimiyle

"DOĞA DEĞİŞMEDEN BİZ DEĞİŞMEŞLİYİZ"

Kitabın ön sözünde Emine Erdoğan'ın ön sözüne yer verildi. Ön söz de küresel ısınmanın gidişatında kaybettiklerimize değinen Emine Erdoğan, "Küresel ısınma sebebiyle iklim dengemizi, mevsimlerimizi kaybediyoruz. Yok olan, çocuklarımızın, torunlarımızın dünyası. Hiçbirimiz bu gidişata seyirci kalamayız. Evlatlarımıza yaşanabilir bir dünya bırakmak istiyorsak doğa değişmeden biz değişmeliyiz. Bugün gayemiz, unutulmaya yüz tutmuş atıksız yaşam bilincini Sıfır Atık Hareketi'yle canlandırırken tecrübelerimizi dünya ile paylaşmak. Ülkemizin her yanında atıksız yaşam bilincinin kök salmaya başladığını gözlemliyor, ancak bununla yetinmiyor, daha fazla çalışmaya devam ediyoruz." cümlelerine yer verdi.

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0