Duman konserinde dehşet anları! Çatıya çıktı canından oldu

Ünlü rock grubu Duman, önceki gün İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen bir festivalde hayranlarıyla buluştu. Grubun sahne aldığı sırada konseri daha rahat izleyebilmek için çatıya çıkan 27 yaşındaki Orhan Gemici adındaki bir vatandaşın düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

29 Nisan gecesi İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen festivaller kapsamında İzmirliler ünlü rock grubu Duman ile bir araya geldi. Rıza Kaan Tangöze'nin solistliğini yaptığı konser bir vatandaşın ölümüyle sonuçlandı. Konseri daha rahat izlemek için evinin çatısına çıkan 27 yaşındaki Orhan Gemici, canından oldu. Olay hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

İzmirde düzenlenen Duman konseri ölümle sonuçlandı

İzmirde düzenlenen Duman konseri ölümle sonuçlandı

METRELERCE YÜKSEKTEN DÜŞÜP CAN VERDİ

Orhan Gemici, bir evin çatısına çıktı. Konserin ardından bulunduğu yerden inmek isteyen Gemici'nin, bir anda dengesini kaybederek aşağı düştüğü ileri sürüldü. Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Metrelerce yüksekten aşağı düşen Gemici, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen genç adam kurtarılamadı.

27 yaşındaki gencin hatası hayatına mal oldu

27 yaşındaki gencin hatası hayatına mal oldu

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olayla ilgili savcılıkta başlatılan soruşturmanın sürdüğü ortaya çıktı.

İLGİNİZİ ÇELEBİLECEK VİDEO;

Can Yaman sınır tanımıyor! Gördüğü ilgi pes dedirtti

BİR YORUM YAPIN 2

adwe 11 ay önce

müslüman olduğunu söyleyen %99 ALlah ın emri olan günde 5 kere de RABBİNE OLAN SEVADASINI GÖSTERSE PİSİPİSNE DEĞİL DE CENNET E GİDER

zafer gülten 11 ay önce

İzmir de kiremit çatıya çıkmak çok tehlikelidir,işin ustaları bile bellerine ip bağlayıp kendilerini emniyete almadan çıkmazlar,çünki İzmir sıcak ve yağışlı yer olduğundan kiremit çatıları biraz daha yüksek ve dik yaparlar.zaten resimdede görülüyor,hele hele bide konserin coşkusuyla kıpır kıpır kıpırdadıysa düşme kaçınılmaz.yazık koç gibide delikanlıymış,