Müge Anlı, Rahmi Özkan üzerinden kadınlara gönderme yaptı! "Yine kandınız 2 tatlı söze"

İlginç olayların yaşandığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Eşi ve kızını terk eden Ahmet Yenin'in bulunmaya çalıştığı programda konuyla ilgili olarak ünlü avukat Rahmi Özkan'ın yaptığı açıklama dikkat çekti. Sunucu Müge Anlı ise Özkan'ın açıklaması üzerinden kadınlara göndermede bulundu.

Ünlü sunucu Müge Anlı'nın sunuculuğunu yaptığı, gündüz kuşağının vazgeçilmez programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında birbirinden ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. 7 gündür, evde tadilat yapılmasına kızıp eşi ve kızını terk eden babası Ahmet Yenin'i arayan Esra Hanım, Müge Anlı'dan yardım istedi. Canlı yayına bağlanan Ahmet Yenin sonrasında eve geri döneceğini bildirdi. Yaşanan olayların ardından konuyla ilgili olarak evlilikler üzerine konuşan ünlü avukat Rahmi Özkan'ın sözleri programa damgasını vurdu. Özkan'ın sözleri üzerine sunucu Müge Anlı'nın ünlü avukat üzerinden kadınlara göndermede bulunması ise dikkatleri çekti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı canlı yayında gergin anlar yaşandı! 30 yıllık eşini arayan kadın sinir krizi geçirdiİLİŞKİLİ HABERMüge Anlı canlı yayında gergin anlar yaşandı! 30 yıllık eşini arayan kadın sinir krizi geçirdi

RAHMİ ÖZKAN'IN EVLİLİK HAKKINDAKİ SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

 Ahmet Yenin'in eve dönme kararının ardından "Bu olayların herhalde o gün bir tartışması yapılmıştır. Gereken karar verilmiştir, birbirlerinden özür dilemeleri gerekiyorsa dilemişlerdir. 'E sen ondan 10 sene evvel böyle yapmıştın, 20 sene evvel de bana bunu demiştin' gibi sözler hayatın normal gidişatına uygun değil." diyerek evlilik hakkında tavsiyelerde bulunan Özkan'a "Tabii yapan yaptığıyla kalacak" diye cevap veren Müge Anlı, karşılık olarak "Hayır. Her şeyin muhasebesi yapılmışsa, aynı olayı 3 kere, 5 kere tekrar göz önüne getirmek bana göre hayatın akışına uygun değil." cevabını aldı.

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

MÜGE ANLI, RAHMİ ÖZKAN ÜZERİNDEN KADINLARA GÖNDERME YAPTI!

Özkan'ın sözleri üzerine Anlı'nın, "Kadın dediğin kan kusar, 'kızılcık şerbeti içtim' der. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Hayat böyle devam eder. Öteki türlüsü zaten manasız. Niye böyle manasız işler yapıyorsunuz kadınlar. Unutun!" sözlerine karşılık ünlü avukattan "Kadınları başımızın üzerinde taşıyacağız. Ama artık bir evde, bir yuvada karı-koca arasında bir birliktelik, huzur, güzel bir yaşam devam edecek ise daha önce yapılan bir işten dolayı 20 sene, 30 sene önceye gidip tekrar o mutluluğu gölgelemenin manası yok" yanıtı geldi.

Rahmi Özkan

Rahmi Özkan

Müge Anlı bunun üzerine stüdyodaki izleyicilere dönerek "Unutuyor muyuz hanımlar?" diye sordu. 'Hayır' yanıtı sonrası kahkahaya boğulan Müge Anlı, "Siz yapmayın kötü bir şey, biz de hatırlamayalım. Hatırlatmayalım. O yükü yıllarca kalbimizde taşımayalım." ifadelerini kullandı. Rahmi Bey ise açıklamalarına "Erkekler, kadınlarına karşı herhangi bir kızgınlıkları da olsa o kızgınlıkları bir anda unutup silip hayatın güzelliği içerisinde eşine hitap etmeli. 'Manada güzel, ruhta güzel, bende güzelsin. Ey sevgili sen, bende değil tende güzel' diyebilmeli." diyerek devam etti.

Müge Anlı

Müge Anlı

"İKİ GÜZEL SÖZE KANIYORSUNUZ"

Özkan'ın sözlerinin ardından stüdyodan alkış seslerinin yükselmesine Müge Anlı'dan tepki geldi. Anlı "Ya kanmayın işte! Bak ondan böyle oluyor. Yine kandınız 2 tatlı söze. Alemsiniz. Tabii kadınlar böyle olduğu müddetçe erkekler de yapar. 'Sen ne güzelsin', 'İlk aşkımsın', 'Ben hiçbir şey hatırlamıyorum', 'Zaten o kadına ben niye gittim ki', 'Ben öyle bir kadına mı gittim hiç hatırlamıyorum' gibi sözler söylerler." diyerek kadın izleyicilere uyarıda bulundu.

Müge Anlı gönderme ayptı

Müge Anlı gönderme ayptı

"YAPACAK BİR ŞEY YOK, BELGESEL ÇEKECEĞİM"

Anlı sözlerini "Ondan sonra yapacak bir şey yok. Belgesel çekeceğim. Ben size söylüyorum inanmayın diye, en çok da sen alkışlıyorsun" diyerek sonlandırdı.

Müge Anlı

Müge Anlı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Can Yaman sınır tanımıyor! Gördüğü ilgi pes dedirtti

Gülşen'in duruşması ertelenmişti! İmam Hatiplilere hakaret eden şarkıcı hakkında karar çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Gülşen'in duruşması ertelenmişti! İmam Hatiplilere hakaret eden şarkıcı hakkında karar çıktı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0