VakıfBank kadın voleybol takımında duygusal anlar! Paola Egonu'nun gidişi herkesi ağlattı

CEV Şampiyonlar Ligi'nde kupanın sahibi olan VakıfBank oyuncuları Giovanni Guidetti, Paola Egonu, Zehra Güneş, Cansu Özbay, Alexia Carutasu duygulu anlar yaşattı. Yeni sezonda takımda bulunmayacak olan Paola Egonu'nun gidişi takım arkadaşlarını üzdü.

CEV Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 2'nci, toplamda da 6'ncı kez kazanarak tarihi bir başarıya imza atan VakıfBank Spor Kulübü, kupa zaferinin ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi. VakıfBank Spor Sarayı'nda CEV Şampiyonlar Ligi'nde kazandığı 6 kupanın sergilendiği bir tören gerçekleştirildi. Törene; VakıfBank Genel Müdürü ve Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, kulüp yöneticileri, teknik ekip ve takımın oyuncuları katıldı.

Paola Egonu

Paola Egonu

Gelecek sezon sarı-siyahlı ekipler yollarını ayıran Paola Egonu ile beraber Zehra Güneş, Cansu Özbay, Alexia Carutasu ve Başantrenör Giovanni Guidetti Spor Arena'ya özel açıklamalarda bulundu.

Paola Egonunun duygusal anları

Paola Egonunun duygusal anları

"TÜRKİYE'Yİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM"

VakıfBank'ın kupayı kaldırmasında büyük katkısı olan Nijerya asıllı İtalyan voleybolcu Paola Egonu, başka bir ülkeye gideceği için üzgün olduğunu belirtti. Başarılı oyuncu "Türkiye'yi özleyecek misin?" sorusuna "Özleyeceğim. Çok çok özleyeceğim." ifadeleriyle yanıt verdi.

Uzaya giden ilk Suudi kadın Rayyanah Barnawi oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Uzaya giden ilk Suudi kadın Rayyanah Barnawi oldu!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0