MasterChef All Star gümbür gümbür geliyor! Somer Şef'in yerine gelecek o isim belli oldu

Yayınlandığı her sezon büyük ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye, Allstar sezonuyla bomba bir giriş yaptı. Her sene ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüriliğini yaptığı yarışma programında Sivrioğlu'nun bu sezon yer alıp almayacağı kafalarda soru işareti bıraktı. Sivrioğlu yerine gelecek isim belli oldu.

MasterChef All Star 2023 heyecanla bekleniyor. 14 Haziran 2023 tarihinde ilk bölümü TV8'de yayınlanacak yarışmadan ilk tanıtım gelmişti. Yarışmacı kadrosunun merak edildiği MasterChef Türkiye All Star'da 2018-2019 yılının en iyi yarışmacılarının yarışacağı kıyasıya bir mücadele izlenecek. MasterChef Türkiye'nin Youtube hesabından yayınlanan tanıtım kısa sürede büyük ilgi görmüştü. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşıma çok sayıda yorum da gelmişti. Büyük heyecanla beklenen programa ait ilk yeni fragman da izleyicisiyle buluşmuştu. İlk bölüm fragmanı da yayınlanan yarışmada sürpriz isimler izleyicileri heyecanlandırdı.

SİVRİOĞLU'NUN YERİNE GELECEK O İSİM...

Geçtiğimiz günlerde ilk uzun fragmanı yayınlanan yarışmada jüri üyelerinden yalnızca Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın yer alması kafaları iyice karıştırmıştı. İlk bölüm fragmanı yayınlanan Allstar sezonunda Sivrioğlu yerine daha önce de konuk şef olarak yarışmada yer alan Yılmaz Öztürk'ün jüri üyeliği yapacağı öğrenildi. 

Somer Sivrioğlu MasterChef yeni sezonda yer alacak mı? İşte ilk açıklama...İLİŞKİLİ HABERSomer Sivrioğlu MasterChef yeni sezonda yer alacak mı? İşte ilk açıklama...

NE OLMUŞTU?

MasterChef Türkiye ve TV8'in sosyal medya hesabından "Ocaklar yanıyor, lezzet ve heyecan herkesi sarıyor. Kıran kırana mücadelelerin yaşanacağı #MasterChefTürkiyeAllStar 14 Haziran’da @tv8’de" notuyla paylaştığı fragmanda All Star kadrosunda yer alacak isimler görülmüştü. Büyük heyecanla beklenen programın fragmanında jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun yer almaması ise dikkatleri çekmişti.

Tanıtımı gören kullanıcılar paylaşıma 'Masterchef tarihinde ilk defa allstar sezonu izleyeceğiz onun için çok heyecanlıyım açıkçası', 'Süper bi sezon geliyo şimdiden heyecanlandık', 'Sonunda başlıyor be bu sezon en iyi sezon olucak ', 'Eğer 2019 2020 2021 karışımı çoğunluk kadro olarak bu sezon varsa harika bir sezon olabilir ' gibi yorumlarda bulunmuşlardı.

MASTERCHEF ALL STAR KADROSU BELLİ OLDU!

Şef Somer Sivrioğlu'nun yarışmada yer alıp almayacağına dair herhangi bir açıklama yapılmamıştı. İlgiyle ve büyük heyecanla beklenen yarışma programının All Star kadrosunda yer alacak olan isimler ise şu şekilde açıklanmıştı:

Barbaros Yoloğlu, Araz Aknam, Hasan Biltekin, Kerem Giritlioğlu, Cemre Uyanık, Alican Sabunsoy, Serhat Doğramacı, Uğur Kardaş, Hakan Kanık, Mehmet Sur, Güzide Mertcan, Batuhan Bayır, Kıvanç Ermiş, Suna Aydın, Mustafa Aydın, Faruk Batuhan Öner, Bahri Papila, Orhan Eren, Onur Dursun, Eray Aksungur, Sefa Okyay Kılıç, Ebru Has, Ayyüce Kamit, Esra Tokelli, Berker Başmanav, Duygu Acarsoy, Celal Sarıgül, Arem Yüce, Gülşah Suna, Eren Kaşıkçı, Tahsin Küçük, Sergen Özen, Dilara Başran, Görkem Demiral, Pelin Zaman, Azize Polat, Rabia Nur Çamurlu, Milhan Erdem, Mert Ateş Durukan, Hamza Mercimek, Tunahan Ak, İbrahim Cingözler, Fatma Polat, Metin Yavuz, Kıvanç Karadeniz, Ayaz Geçer, Tolga Şener, Yağız Özçelik, Büşra Zambak, Fatma Nur Uçar, Barış Demir, Burak Revanbahş, Serpilay Salkım, Tayfun Genç, Çağatay Akgül, Şule Yaman, Kaan Noyanalpan, Dilan Karataş, Gamze Tosun, Eda Karabulut

Masterchef All Star yarışmacı kadrosu

Masterchef All Star yarışmacı kadrosu

SON 3 SEZONUN ŞAMPİYONLARI


MasterChef’te son üç sezonda şampiyon olan isimler ise şu şekilde:

  • 2022-2023 Metin Yavuz

  • 2021-2022 Eren Kaşıkçı

  • 2020-2021 Serhat Doğramacı

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

arif abi 10 ay önce

şampiyonlar ligi