MasterChef Sefa kimdir? Sefa Okyay Kılıç aslen nereli? İşte Sefa'nın MasterChef yolculuğu...

Her sene ekranlarda yer alan ve soluksuz izlenen yarışma programı MasterChef, 2023 sezonu ile yeniden izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Yarışmada yer alacak isimler büyük heyecanla beklenirken 2020 yılında MasterChef'te yarışan Sefa Okyay Kılıç da Masterchef All Star'a katılan isimler arasında yerini aldı. Peki, MasterChef Sefa kimdir? Sefa Okyay Kılıç aslen nereli? İşte Sefa'nın MasterChef yolculuğu...

TV8 ekranlarında yemek yarışması formatı ile yayınlanan MasterChef, her sezon ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. 2023 yılında da izleyici ile buluşmaya hazırlanan MasterChef, yarışmacı kadrosuyla da dikkat çekiyor. 2020 yılında yarışan ve yeni sezonda da göreceğimiz Sefa Okyay Kılıç ise arama motorlarında en çok aratılan isimlerden biri oluyor. Peki MasterChef Sefa kimdir? İşte, Masterchef Sefa'nın yarışmadaki yolculuğu...

Masterchef Esra Tokelli Kimdir? Masterchef Esra Tokelli nereli, kaç yaşında?İLİŞKİLİ HABERMasterchef Esra Tokelli Kimdir? Masterchef Esra Tokelli nereli, kaç yaşında?

Sefa Okyay Kılıç

Sefa Okyay Kılıç

MASTERCHEF SEFA OKYAY KILIÇ KİMDİR?

2020 yılında MasterChef programı ile hayatımıza giren Sefa Okyay Kılıç, 13 Haziran 1996 senesinde Ankara'da doğdu. 6 ay MasterChef yarışmasında kalan Kılıç, 2019 yılında Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak sanatları bölümünden mezun olmuştur. Yarışmayı 6. olarak tamamlayan Sefa Okyay, Ankara'da Metropolitan Hotels ve Ato Congressium'da, Antalya Rixos Premium Tekirova'da; İngiltere'de Fora Restaurants'da çalışma fırsatı bulan ve İtalya Lecce'de 1 ay staj yapan MasterChef Sefa, Kore Mutfak Eğitimleri, Moleküler Gastronomi ve İtalyan mutfağı üzerine eğitimler görmüştür.

Sefa Okyay Kılıç

Sefa Okyay Kılıç

MasterChef yarışmasından sonra da yemek üzerine çalışan Sefa Okyay Kılıç, Instagram hesabında da videolar çekerek kendini göstermeye devam ediyor. Sosyal medya hesabında 374 bin takipçisi bulunan Okyay, MasterChef'in yeni sezonunda ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0