Emine Erdoğan'dan Dünya Emzirme Haftası paylaşımı: "Emzirmek, anne ile bebeğin arasındaki..."

Emine Erdoğan, Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda emzirmenin, anne ile bebeğin arasındaki ilk büyülü temas, kopmayacak bir bağın ilk düğümü olduğunu bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü ve UNICEF tarafından ilan edilen ve ağustos ayının ilk haftası kutlanan "Dünya Emzirme Günü" için sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. "Emzirmek, anne ile bebeğin arasındaki ilk büyülü temas, kopmayacak bir bağın ilk düğümüdür. Anne sütü ise pek çok hastalığın panzehridir" diyen Emine Erdoğan haftanın önemine dikkat çekti.

Emine Erdoğan Dünya Emzirme Haftası

Emine Erdoğan Dünya Emzirme Haftası

İLİŞKİLİ HABER"Dünya Emzirme Haftası" nedir? Dünya Emzirme Haftası ne zaman? Emzirmenin önemi

ANNE SÜTÜNÜN ÖNEMİNİ VURGULADI

Sosyal medya hesabı üzerinden "Dünya Emzirme Haftası" ile ilgili paylaşımda bulunan Emine Erdoğan paylaşımında "Emzirmek, anne ile bebeğin arasındaki ilk büyülü temas, kopmayacak bir bağın ilk düğümüdür. Anne sütü ise pek çok hastalığın panzehiridir. Araştırmalar, ilk 6 ay sadece anne sütü olmak kaydıyla 2 yıl boyunca emzirmenin hem bebeğe, hem de anneye faydasını ortaya koymaya devam ediyor. Dünya Emzirme Haftası’nın çocuğun sağlığı ve gelişimi için temel olan anne sütü mucizesinin yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Emine Erdoğan'dan 'Sıfır Atık' mesajı! "Her ülke adına umut verici"

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan 'Sıfır Atık' mesajı! "Her ülke adına umut verici"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0