Kesişme: İyi ki Varsın Eren filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Bir kahramanlık hikayesi olan "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmi TRT ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Bir kahramanın hayat hikayesini anlatan filmin konusu ve oyuncu kadrosu ise merak ediliyor. İşte "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmi hakkında merak edilenler...

Yapımcılığını TRT ve Dijital Sanatlar'ın üstlendiği "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filminin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturuyor. 1 Ocak 2022 tarihinde beyaz perdede izleyicisiyle buluşan film şimdi de TRT ekranlarında TV seyircileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Bir kahramanlık öyküsünü konu edinen filmin senaryosu ise Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu'nun kaleminden çıkıyor. Çekim süresi 12 hafta süren filmin İstanbul, Trabzon, Niğde ve Hatay başta olmak üzere 9 ayrı ilde çekildiği biliniyor.

Kesişme iyi ki varsın Eren TRT

Kesişme iyi ki varsın Eren TRT

Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmi gişede rekor kırdı!İLİŞKİLİ HABERKesişme: İyi ki Varsın Eren filmi gişede rekor kırdı!

KESİŞME: İYİ VARSIN EREN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Trabzon Maçka'da teröristlerle askerler arasında çıkan çatışmada hain terörist kurşunları ile şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül ile onu korumaya çalışırken şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayat hikayesini konu edinen dizi bir kahramanlık öyküsünü barındırıyor. Mavi ve yeşilin bir arada olduğu Karadenizli bir aile ile vatan ve insan sevgisini her şeyden önde tutan bir astsubayın yaşamlarından kesitlerin yer aldığı filmde ülkemizde yaşanan terör gerçeği de aktarılıyor.

 İyi ki Varsın Eren filmi konusu nedir

İyi ki Varsın Eren filmi konusu nedir

TRT'nin açıklamasına göre, Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak'ta vizyona giren film, bir hafta içinde yaklaşık yarım milyon kişiye ulaşarak 2022'nin en iyi giriş yapan Türk filmi oldu. 35 hafta boyunca vizyonda kalan film, 2 milyon 327 bin 281 kişi tarafından izlenerek büyük beğeni topladı.

 İyi ki Varsın Eren filmi

İyi ki Varsın Eren filmi

EREN BÜLBÜL FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Müziklerini Fahir Atakoğlu'nun yaptığı filmin başrollerinde ise İsmail Hacıoğlu, Rahman Beşel, Alayça Öztürk, Mutlunur Lafçı ve Emir Çiçek gibi oyuncular yer alıyor.

 İyi ki Varsın Eren filmi oyuncuları

İyi ki Varsın Eren filmi oyuncuları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yeni dizi Dilektaşı' nın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Dilek Taşı yayın tarihi

Yahudi sanatçı Yasmin Levy'den sahnede alkışlanacak hareket! Sela okunduğu sırada...

İLİŞKİLİ HABER

Yahudi sanatçı Yasmin Levy'den sahnede alkışlanacak hareket! Sela okunduğu sırada...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0