İmam Hatiplilere hakaret eden Gülşen'e İBB'den kıyak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Yenikapı'da düzenleyeceği etkinliklerde imam hatiplilere hakaret eden şarkıcı Gülşen de sahne alacak.

İBB 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kentin çeşitli noktalarında ücretsiz konser ve etkinlikler düzenleyecek. Yenikapı'da yapılacak kutlamalarda ise imam hatiplilere hakaret eden şarkıcı Gülşen'in sahne alacağı ortaya çıktı.

İMAM HATİPLİLERE HAKARET ETMİŞTİ!

Konserinde yanında bulunan kişiyle ilgili "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" diyerek tüm imam hatiplilere hakaret eden Gülşen'in İstanbullunun parasıyla sahne alacak olması tepkiyle karşılandı.

VATANDAŞ AYAĞA KALKTI: BUNUN KARŞILIĞI OLACAK!

Tepkilerini sosyal medyadan gösteren vatandaşlar, "Ekrem Başkan seçmen ile dalga geçmeye hazırlanıyor ve bunun bir karşılığı olacak…", "Erdoğan kazanınca gideceğim demişti. CHP'li İmamoğlu da utanmadan konser vermiş, İstanbul halkının paraları böyle böyle peşkeş çekiliyor maalesef." gibi eleştirilerde bulundu.

GÜLŞEN OLAYI NE?

Gülşen Çolakoğlu, 30 Nisan 2022'de Ataşehir'de bir konser sırasında, "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" şeklindeki beyanda bulundu. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 24 Ağustos 2022 gecesi şarkıcı Gülşen Çolakoğlu hakkında İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan resen soruşturma başlattı. 25 Ağustos'ta polis tarafından gözaltına alınan şarkıcı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası talebiyle İstanbul 11.Asliye Ceza Mahkemesi'nce yargılanan şarkıcı Gülşen hakkında 10 ay hapis cezası verilerek hükmün açıklanması geri bırakıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Gülşen'e destek vererek "Türkiye'de bu anlamsız süreci yaşatan aklın sona ereceği zamana doğru hep birlikte gidiyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

Fatih 8 ay önce

Ekrem resmen İmamhatiplilerle dalga geçiyor. Sonra da seçim öncesi gidip camiye Yasin okur.

Toplam 2 beğeni

Merve liya 8 ay önce

Gülşen onların canı ciğeri Tarkan ın emaneti vazgeçemezler boşuna uğraşmayın

Ademoğlu 8 ay önce

İmamoğlu dua alacak yeri bilmiyor, sonrada türbelere gidiyor,o türbede de bir gün çarpılır, herşey aslına rücu eder, İslam'a hakaret edeni ödüllendirmek ancak böylelerine layık devam,siyaset makam koltuk uğruna değerimi hacim, ölüm var hesap var mizan var cehennem var

Toplam 1 beğeni

şubatlı 8 ay önce

YADIRGIYACAK BİRŞEY YOK bunların hepsinin himi bir temeli bir adı bir astarı bir hulasa bütün halleri yolları bir bunlara kendi mecralarında her şey mubahtır

Bilal Aslan 8 ay önce

ne var yani gülşen söyler o da oynar...

Yorumların Tümünü Okuyun