Polisten Türk bayrağı isteyen depremzedeye pastalı sürpriz...

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını Türk bayrağıyla kutlamak isteyen depremzede, polislerden Türk bayrağı istedi. Depremzedenin talebini yerine getiren polisler, ona ayrıca başka sürpriz yaptılar. İşte detaylar...

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli ortaya çıkan ve bütün çevre illeri şiddetli etkileyen depremde, binlerce vatandaşımız büyük zarar gördü. Depreme Hatay’ın Payas ilçesinde yakalanan Nazan Çimen, depremden sonra yaşadığı korku ile Hatay'dan Burdur'a geldi. Burdur'da mahalle muhtarının yardımıyla ev bulan ve tek başına yaşayan Nazan Çimen, Cumhuriyet'in 100. yılını evine Türk bayrağı asarak kutlamak istedi. Bayrak isteği için 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak polis ekiplerinden yardım isteyen 74 yaşındaki Çimen, kendisine yapılan sürprizle göz yaşlarına hakim olamadı.

nazan çimen ve polis ekiplerinin sürprizi

nazan çimen ve polis ekiplerinin sürprizi

Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi 29 EkimİLİŞKİLİ HABERTürkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi 29 Ekim'de ziyarete açılacak!

TÜRK POLİSİNDEN DEPREMZEDEYE PASTALI SÜRPRİZ

Cumhuriyet'in yeni yaşını bayrak asarak kutlamak isteyen Çimen,112 Acil Çağrı Merkezini arayarak durumu anlattı. Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube tarafından talebi karşılanan Nazan Çimen, talebinin karşılanmasına çok sevindi.

nazan çimene polislerin pastalı sürprizi

nazan çimene polislerin pastalı sürprizi

25 Ekim'de Nazan Çimen'in doğum günü olduğunu öğrenen ekipler, Çimen'e ayrıca sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptılar. Polis ekipleri, Türk bayrağı ile birlikle bir pasta ile Çimen'in kapısını çalınca, Nazan Çimen göz yaşlarına hakim olamadı. Kendisi de bir polis kızı olan Çimen, sürpriz için "kurban olurum ben onlara" diyen Çimen şu sözleri sarf etti:

"Bayrak getirdiklerini gördüğümde çok sevindim. Bana bir ev bağışlasalardı veya milyarlar verselerdi bu kadar makbule geçmezdi. Polisleri karşımda gördüğümde ben de polis kızı olduğum için çok duygulandım. Babamı gördüm onlarda, babamın arkadaşlarını gördüm. Öyle bir his duydum. Onlara karşı öyle bir sevgi oluştu ki içimde anlatamam. Bir de giderken bana 'Teyzem sen yalnız yaşıyorsun. Eğer herhangi bir isteğin olduğu zaman bize haber ver biz sana yardımcı oluruz' dediler. Allah’a çok şükür maddi olarak bir sıkıntım yok."

O POLİSLERİ HİÇ UNUTAMAM

Polislerin yaptığı sürprize çok duygulanan 74 yaşındaki Nazan Çimen şöyle söyledi:

"Benim haberim yok pasta almışlar, asansörde yakmışlar. Kapıyı çaldılar bir baktım ki üfle dediler. Ben şok oldum. Ağladım böyle çok duygulandım. O bayrağı bin kere öptüm. Hiçbir şey önemli değil de o bayrakla polislerin bana gelmesini asla unutamam."

nazan çimen

nazan çimen

Mutsuz aileler için dualar! Evde Aile huzuru için okunacak dualar

İLİŞKİLİ HABER

Mutsuz aileler için dualar! Evde Aile huzuru için okunacak dualar
İstiklal Marşı'na eşlik eden köpek yüzleri gülümsetti!

İLİŞKİLİ HABER

İstiklal Marşı'na eşlik eden köpek yüzleri gülümsetti!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0