Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 22.bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT 1'in Kudüs’ü özgürlüğüne kavuşturan büyük komutanın hikayesini ekranlara taşıyan dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, yirminci bölümüyle 29 Nisan Pazartesi saat 20.00’de ekranlara gelecek. İşte 22.bölüm fragmanında öne çıkan detaylar...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TRT 1’in etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren, mukaddes şehir Kudüs'ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi'nin hikayesini ekranlara taşıyan "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisi yirmi ikinci bölümüyle 29 Nisan Pazartesi saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYÜBÜ 22. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYÜBİ KONUSU

Türkiye'nin Akli Film ve Pakistan'ın Ansari ve Shah Films'i tarafından üretilen yeni bir Pak-Türk televizyon dizisi olan yapım, Eyyubi hanedanının kurucusu Selahaddin'in hayatına dayanmaktadır. Dizinin ana hedefi yapımcılar tarafından Müslüman tarihinden habersiz gayrimüslimler olduğu belirtildi. Çok sayıda Türk tarihçi tarafından yazılan ve Pakistanlı tarihçiler ve araştırma yazarları tarafından teşvik edilen dizi izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYÜBİ OYUNCU KADROSU

Dizinin kadrosunda yer alan isimler ise şöyle;

Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi oyuncu kadrosu

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi oyuncu kadrosu

TRT'nin yeni dizisi "Mehmed: Fetihler Sultanı"ndan dokuzuncu bölüm fragmanı geldi!

İLİŞKİLİ HABER

TRT'nin yeni dizisi "Mehmed: Fetihler Sultanı"ndan dokuzuncu bölüm fragmanı geldi!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0