Sümeyye Erdoğan Bayraktar'dan Filistin çağrısı!

Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına ilişkin paylaşımda bulundu. Filistin için çağrıda bulunan Bayraktar, "Bu acının durması için, yüreği yanan herkesi sesini yükseltmek adına Sultanahmet Meydanı'na bekliyoruz" dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İsrail'in Filistin'e yönelik devam eden saldırılarına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Filistin için çağrıda bulunan Sümeyye Erdoğan Bayraktar, "Bu acının durması için, yüreği yanan herkesi sesini yükseltmek adına Sultanahmet Meydanı'na bekliyoruz" dedi.

Bayraktar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İsrail, Gazze'de kadın çocuk demeden masum insanları katletmeye devam ediyor. Sessiz kalmanın zalimi cesaretlendirmek anlamına geldiğini iyi biliyoruz. Kişisel olarak herkes kendi alanında elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sivil toplum kuruluşları da çeşitli eylemlerde bulunuyor. Bizler de bir parçası olduğumuz Filistinli Kadınlarla Dayanışma İnsiyatifi olarak Sultanahmet Meydanı'nda oturma eylemini sürdürüyoruz. 1-15 Kasım tarihleri arasında yarın da KADEM ailesi olarak saat 12'den itibaren Sultanahmet Meydanı'nda olacağız. Bu acının duyurulması için yüreği yanan herkesi sesini yükseltmek adına Sultanahmet Meydanı'na bekliyoruz."

Sümeyye Erdoğan dünya barışı için çağrıda bulundu! "Zulüm karşısında sessiz kalamayız"

İLİŞKİLİ HABER

Sümeyye Erdoğan dünya barışı için çağrıda bulundu! "Zulüm karşısında sessiz kalamayız"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0