İstanbul'da düğün yapacaklar dikkat! Artık tamamen yasaklandı...

Evlenecek çiftlerin belki aylar öncesinden planladığı düğün organizasyonlarında, insanların ilgisini çekecek çeşitli şovlar yapılabiliyor. İstanbul'da düğün yapacaklar için önemli bir karar yayınlandı. O madde artık tamamen yasak olacak. İşte detaylar...

Hazırlanması çok detaylı olan ve bazen aylar süren düğün organizasyonları, evlenecek çiftler için bir hayli önem taşıyor. Düğünün daha coşkulu ve görsel açıdan daha tatmin edici olması için düğün sahipleri, hem düğün mekanının tasarımı hem de gelin ve damadın kıyafetleri ile alakalı bir çok detayı düzenliyor. Bunun için mekanda kullanılan mumlar, ışıklandırma, perdeler, süslü platformlar, sandalye ve masalar haricinde gelin ve damadın çıkış konsepti, müziği ve pasta çıkışı gibi birçok mesele en baştan kararlaştırılıp düzenleniyor. Özellikle gelin ve damat çıkışlarında ve pasta çıkışlarında görsel şölen oluşturmak için kullanılan maytap ve ateş çıkaran şeyler birçoğunun gözdesiydi. İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Esnaf Odası, aldığı yeni bir kararla maytap ve ateş çıkaran şeylerin kullanımını kısıtladı.

istanbul düğün organizasyonuna ilişkin karar

istanbul düğün organizasyonuna ilişkin karar

Evde bakım maaşı ne kadar oldu? 16 Kasım 2023 Evde bakım maaşı yattı mı?Bakım maaşı yatan illerİLİŞKİLİ HABEREvde bakım maaşı ne kadar oldu? 16 Kasım 2023 Evde bakım maaşı yattı mı?Bakım maaşı yatan iller

İSTANBUL'DA DÜĞÜN YAPACAKLAR ARTIK O ŞEYİ KULLANAMAYACAK

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Esnaf Odası (İSTDO), düğünlerde kullanılan yanıcı ve parlayıcı maddelerin kullanımıyla ilgili önemli bir karar aldı. İSTDO, davet salonlarında gerçekleştirilen etkinliklerde yanıcı ve parlayıcı maddeleri kullanmama kararı aldı. Can güvenliğini korumak gerekçesiyle alınan karara ilişkin İSTDO Başkanı Adem Sönmez, "Aldığımız karar doğrultusunda özellikle kapalı alanlardaki etkinlikler esnasında kullanılan volkan, mum, köpük, maytap, baloncuk kullanılması yasaklanmıştır" dedi.

düğünlerde maytap ve yanıcı madde kullanımı

düğünlerde maytap ve yanıcı madde kullanımı

CAN GÜVENLİĞİ SEBEBİYLE MUM, MAYTAP GİBİ MADDELER YASAKLANDI

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonları Esnaf Odası'nın aldığı bu karar doğrultusunda İstanbul'daki düğünlerde artık volkan, mum, maytap, köpük, baloncuk maddeleri kullanılamayacak. Kısa bir zaman önce Irak'ta, Musul şehrinde yapılan bir düğünde yaşanan felaket, bu kararı almayı hızlandırdı. Musul'daki düğünde, havai fişeklerden kaynaklı düğün salonunda çıkan yangında 100'den fazla kişi hayatını kaybetti.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0