2023 aralık ayında vizyona girecek filmler nelerdir? Bu hafta hangi filmler vizyona girecek?

Soğuk kış günlerini keyif dolu anlarla taçlandırmak isterseniz rotanızı sinema salonlarına çevirebilirsiniz. Aralık ayında vizyona giren korku, aksiyon, dram, animasyon ya da komedi filmleri arasından seçiminizi yapıp mis gibi kokan patlamış mısır eşliğinde gününüzü güzelleştirmeniz çok kolay. Peki, aralık ayında vizyona giren filmler nelerdir? İşte 2023 aralık ayının en iyi filmleri...

Yeni yılın habercisi aralık ayıyla beraber kış mevsiminin göz kamaştıran atmosferine de 'merhaba' diyoruz. Bir fincan sıcak kahve eşliğinde okuyacağımız sürükleyici bir roman, yeni yıl için kurduğumuz düşler ya da soğuk havalarda sıcacık hissettirecek örgüler aralık ayının ana temasını oluşturuyor. Özellikle bu mevsimin en sevilen aktivitelerinin başında elbette sinemaya gitmek var. Mis gibi kokan patlamış mısır eşliğinde keyifli bir film izlemek bu soğuk havalarda içimizi ısıtabilir. Eğer siz de aralık ayında vizyona giren yepyeni yapımlarla kendinizi şımartmak isterseniz gelin, bu aya damga vuran yapımlara birlikte göz atalım.

2023 kasım ayında vizyona girecek filmler nelerdir? Bu hafta hangi filmler vizyona girecek?İLİŞKİLİ HABER2023 kasım ayında vizyona girecek filmler nelerdir? Bu hafta hangi filmler vizyona girecek?

2023 ARALIK AYINDA VİZYONA GİREN FİLMLER

  • ÖLÜMLÜ DÜNYA 2

Ölümlü Dünya 2 film afişi

Ölümlü Dünya 2 film afişi

VİZYON TARİHİ: 01.12.2023

SÜRE: 117 DAKİKA

TÜR: KOMEDİ

Yönetmenliğini Ali Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin kaleme aldığı "Ölümlü Dünya 2", sürükleyici olay örgüsüyle sinema tutkunlarına eğlence dolu dakikalar yaşatmayı vadediyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım ve Sarp Apak gibi pek çok başarılı oyuncunun rol aldığı filmde kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer ailesi, örgütün eline düşen Zafer'i kurtarmak için bu kez bile isteye arı kovanına çomak sokar ve son bir vurgun yapmaya kalkışır.

Ölümlü Dünya 2 filminden kareler

Ölümlü Dünya 2 filminden kareler

Artık birer kanun kaçağı olarak yaşayan Mermer ailesinin her bir üyesi kendi sorunlarında debelenmektedir. Serhan, karnı burnunda Begüm'ü yeni hayat tarzlarına alıştırmakta zorlanırken Serbest, hayatında bir kadının eksikliğini fark etmiştir. Gazanfer ise, maskesi düşen ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için çabalamaktadır. Zafer'in örgütün eline düşmesi ise her şeyi tepetaklak eder. Oğluna kavuşmak isteyen Gazanfer, eski bir dostundan yardım ister ve işler tam da bu noktada karmaşık bir hale bürünür.

  • JEANNE DU BARRY

Jeanne du Barry

Jeanne du Barry

VİZYON TARİHİ: 08.12.2023

SÜRE: 113 DAKİKA

TÜR: BİYOGRAFİ

Başrollerinde sinema dünyasının en sevilen yıldızlarından Johnny Depp'in yer aldığı Jeanne du Barry, 76. Cannes Film Festivali'nin açılış filmi olarak 16 Mayıs 2023'te prömiyer yaptı. Depp, Kral Louis rolü ile Cannes'da yedi dakika boyunca ayakta alkışlandı. Biyografi ve dram türlerindeki başarılı yapım, sınıf atlamaya kararlı işçi sınıfından Jeanne Bécu'nun Kral 15. Louis'nin gözdesi olmasına uzanan yolculuğuna ışık tutuyor.

Jeanne du Barry filminden kareler

Jeanne du Barry filminden kareler

Filmde Jeanne du Barry'i oynayan Maiwenn, yapımın yönetmenliğini de üstleniyor. Filmin senaryosu ise yine Maiwenn ile birlikte Teddy Lussi-Modeste ve Nicolas Livecchi'nin ortak çalışması. 

  • BAŞKA BİR HAYATTA

Başka Bir Hayatta film afişi

Başka Bir Hayatta film afişi

VİZYON TARİHİ: 08.12.2023

SÜRE: 105 DAKİKA

TÜR: DRAM

Yönetmen koltuğunda Celine Song'un oturduğu "Başka Bir Hayatta", hayatları farklı yönlere giden iki yakın çocukluk arkadaşı Nora ve Hae Sung'un, yıllar sonra yeniden bir araya gelmelerini oldukça duygusal bir şekilde izleyenlerle buluşturuyor. 

John Magaro, Teo Yoo ve Greta Lee'nin başrollerinde yer aldığı başarılı filmde Nora ve Hae Sung, Nora'nın ailesi Güney Kore'den göç edince ayrılmak zorunda kalır. 20 yıl sonra, kader ve aşk kavramlarıyla ve hayatı oluşturan seçimlerle yüzleşen ikili, önemli bir hafta boyunca New York'ta yeniden bir arada olanları ve olabileceklerle karşı karşıya kalacaktır.

  • NASREDDİN HOCA 2: DİNAZORLAR ÇAĞI

Nasreddin Hoca 2 Dinazorlar Çağı

Nasreddin Hoca 2 Dinazorlar Çağı

VİZYON TARİHİ: 01.12.2023

SÜRE: 76 DAKİKA

TÜR: ANİMASYON

Yönetmen koltuğunda Naser Maratibavil'in oturduğu "Nasreddin Hoca 2: Dinazorlar Çağı", çocuklarıyla eğlenmek ya da çocuklar gibi eğlenmek isteyenler için harika bir yapım. Bir grup çocuğun, Nasreddin Hoca'nın rehberliğinde, arkadaşlarını aramak ve buldukları T-Rex'i kendi zamanına geri götürmek için tehlikeli ve eğlenceli bir maceraya atılmasını anlatan filmin her dakikasında heyecan dolu anlara şahitlik edebilirsiniz.

  • SESSİZ GECE

VİZYON TARİHİ: 08.12.2023

SÜRE: 104 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

 Joel Kinnaman, Catalina Sandino Moreno ve Kid Cudi'nin başrollerinde yer aldığı "Sessiz Gece", aksiyon severler için biçilmiş kaftan niteliğinde. Oğlunun ölümünün sorumlularından intikam almak için suç dolu bir dünyaya adım atan acılı bir babanın hikayesini anlatan yapımın yönetmenliğini ise John Woo üstleniyor.

İYİ SEYİRLER, İYİ EĞLENCELER!

Yerli malı haftası nedir? Yerli malı haftası ne zaman kutlanır?2023 yerli malı haftası ne zaman

İLİŞKİLİ HABER

Yerli malı haftası nedir? Yerli malı haftası ne zaman kutlanır?2023 yerli malı haftası ne zaman
Ağızda dağılan çatlak kurabiye nasıl yapılır? Browni tadında kakolu çatlak kurabiye!

İLİŞKİLİ HABER

Ağızda dağılan çatlak kurabiye nasıl yapılır? Browni tadında kakolu çatlak kurabiye!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0