Emine Erdoğan'dan taziye mesajı! "Milletimizin başı sağ olsun"

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez sosyal medya hesaplarından Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen Mehmetçiklerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez milli yas için sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Irak'ın kuzeyi Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen 12 Mehmetçiğimiz için Emine Erdoğan, taziye mesajında bulundu. 

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Yaptığı paylaşım sırasında yaralı askerler için acil şifa temennilerinde bulunan Emine Erdoğan, şehit düşen Mehmetçiklerimizin aileleri için sabır dilediğini dile getirdi. Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında "Art arda gelen acı haberler yüreğimizi dağladı…Şehit olan Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı askerimize acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı. 

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0