Kim Milyoner Olmak İster'de şöhretler geçidi! Çocuklar için bağışlanacak

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster", bu akşam yeni yıl özel programıyla ekranlara gelecek. Birbirinden ünlü isimlerin yarışacağı programdan elde edilecek gelir çocuklar için bağışlanacak.

ATV ekranlarının fenomen bilgi yarışması "Kim Milyoner Olmak İster", her hafta izleyenleri ekran başına kilitliyor. Spordan sanata, sinemadan tarihe kadar pek çok kategoride soruların yer aldığı yarışma programında, büyük ödüle ulaşmak isteyen yarışmacılar zorlu bir mücadele veriyor.

Kim Milyoner Olmak İster

Kim Milyoner Olmak İster

Sunumunu Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlendiği sevilen program, bu akşam "yeni yıl özel" konseptiyle ünlü isimleri ağırlayacak. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu'nun katılacağı yarışmada sanatçıların kazandıkları ödülün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kurumlardaki çocukların ihtiyaçları için bağışlanacağı öğrenildi.

Kim Milyoner Olmak İster yeni yıl

Kim Milyoner Olmak İster yeni yıl

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Emine Erdoğan'dan "Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi"ne ilişkin paylaşım yaptı!

Yeni yılda arkadaşlarını değil Hatay'daki minikleri seçti! Şebnem Dönmez'den takdirlik hediye

İLİŞKİLİ HABER

Yeni yılda arkadaşlarını değil Hatay'daki minikleri seçti! Şebnem Dönmez'den takdirlik hediye
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0