Bebek Firarda filmi bu akşam ekranlara geliyor! Bebek Firarda filminin konusu ve oyuncuları

90'lı yılların en çok dikkat çeken yapımları arasında yer alan Bebek Firarda filmi yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Orijinal adıyla 'Baby's Day Out', Bebek Firarda filmi yıllar sonra bugün TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Filmin konusu ve oyuncuları kısa süre içerisinde merak konusu oldu.

Yönetmen koltuğunda Patrick Read Johnson'ın oturduğu orijinal adıyla 'Baby's Day Out' filmi, yıllar sonra yeniden gündeme geldi. 90'lı yılların oldukça popüler yapımı Bebek Firarda aynı zamanda 7'den 70'e geniş bir hayran kitlesi sahip. 1994 yılında çekilen Bebek Firarda,  bugün akşam saatlerinde TRT 1 ekranlarında yeniden yer alacak. Peki, Bebek Firarda filminin oyuncuları kimler, konusu nedir? Kaç yılında çekilmiştir? İşte, detaylar...

Bebek Firarda filmi ne anlatıyor?

Bebek Firarda filmi ne anlatıyor?

FİLMİN KONUSU NEDİR?

Aile, dram ve komedi türlerinde ön plana çıkan Bebek Firarda filmi 1994 yılında yayınlanmıştır. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan film oldukça eğlenceli bir hikayeye odaklanıyor. Üç beceriksiz fidyeci tarafından kaçırılan bir bebeğin başından geçen komik olayları konu alan komedi filminde bebeğin başına bir şey gelmezken üç beceriksiz fidyeci bu durumda haşin olaylar ile karşılaşıyor. 

Bebek Firarda filmi oyuncuları

Bebek Firarda filmi oyuncuları

FİLMDE KİMLER OYNUYOR?

Oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmin başrollerinde Joe Pantoliano, Neil Flynn, Joe Mantegna, Brian Haley, Cynthia Nixon, Fred Dalton Thompson, Mike Starr, John Neville, Lara Flynn Boyle ve Matthew Glave bulunuyor. 

Bebek Firarda filmi

Bebek Firarda filmi

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

17 Ağustos - 16 Aralık 1993 tarihleri arasında Chicago, Illinois ve Los Angeles, Kaliforniya'da çekilen film, eğlenceli bir hikayeye odaklanarak sizi sürükleyici bir serüvene davet ediyor.  

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0