Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan müjdeli haber! Akhisar'a yeni hastane geliyor

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, geçtiğimiz akşam sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın destekleriyle Manisa Akhisar'da atılacak önemli bir adımın müjdesini duyurdu.

Manisa'nın sağlık alanında gösterdiği yoğun çalışmalar sonucunda elde ettiği başarılar ile adından sık sık bahsettiren AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, yaptığı çalışmalar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile  Akhisar'da hizmet verecek Devlet Hastanesini duyuran Bahadır Yenişehirlioğlu, desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkürlerini sundu. 

Bahadır Yenişehirlioğlu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Bahadır Yenişehirlioğlu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

"2024 YILI YATIRIM PROGRAMINA ALINDI!"

Yaptığı paylaşım sırasında sağlık alanında alınan kararı açıklayan Bahadır Yenişehirlioğlu, açılacak Devlet Hastanesine ilişkin detayları anlattı. Bahadır Yenişehirlioğlu; "Yaptığımız yoğun görüşmeler sonucunda; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın destekleriyle Manisa’mız ile buluşturacağımız bir hizmetin daha ilk adımı atıldı. Toplamda 124.224 metrekare üzerine kurulacak ve bugünkü bedelle yaklaşık 5 milyar TL’ye mâlolacak 450 yataklı Akhisar Devlet Hastanemiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanarak 2024 yılı yatırım programına alındı." şeklinde konuştu. 

Bahadır Yenişehirlioğlu Akhisar Devlet Hastanesi

Bahadır Yenişehirlioğlu Akhisar Devlet Hastanesi

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Sözlerine bölgede sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı hedeflediğini dile getirerek devam eden Bahadır Yenişehirlioğlu, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkürlerini sundu. Bahadır Yenişehirlioğlu; "Sağlık yatırımlarımızı Manisa’mızın her köşesine ulaştırmak ve hemşehrilerimize sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyor; Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

Bahadır Yenişehirlioğlu'nun müjdeli haberi sosyal medyada kısa süre içerisinde hızla yayılarak büyük beğeni aldı. 

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0