Aras Bulut İynemli Atatürk skandalına bakın niye bir şey dememiş?! Resmen kıvrandı

Disney Plus'ın Atatürk'e yaptığı saygısızlığı sineye çekip ağzını bile açmayan Aras Bulut İynemli, önceki gün "Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum" programına konuk oldu ve ilk kez sessizliğini bozdu. İynemli'nin açıklamaları gündeme bomba gibi düşürken izleyenler ekran başında öfkelendi.

Cumhuriyet'in köklü, zengin ve güçlü tarihinin 100. yılına özel olarak büyük bir özen, hassasiyetle hazırlanan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını gözler önüne seren "Atatürk" dizisi, geçtiğimiz aylarda ABD merkezli dizi/film platformu Disney Plus sebebiyle büyük tartışmalara sebep oldu. Ermeni lobisinin baskılarına boyun eğen Disney Plus, senaryosu, kostümleri, dekorları, oyuncu kadrosu ve ön hazırlık dahil olmak üzere her detayı incelikle ele alınan diziyi son anda yayınlamayacağını duyurdu. Bu karar tüm Türkiye'de seslerin yükselmesine neden olurken ABD'deki Ermeni diyasporası Amerika Ulusal Ermeni Komitesi (ANCA) ise destekçilerine Atatürk'ü yücelttiğini iddia ettikleri diziye karşı yürüttükleri kampanya için teşekkür ederek dizinin iptal edildiğini açıkladı ve ortalığı iyice kızıştırdı.

Atatürk filminden kareler

Atatürk filminden kareler

ÇITINI BİLE ÇIKARMAMIŞTI

Tüm bunlar olup biterken yapımın başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, adeta dilini yuttu. Siyasi isimler başta olmak üzere her kesimden tepki gösterilmesine rağmen sessiz kalan İynemli, gazetecilerin 'Ermeni lobisinin baskısı ile kaldırıldığı düşünülüyor' demesi üzerine panikleyip, "Hiç oralara girmeyelim, bence bu açıklama yeterli" diyerek apar topar konuyu kapatmayı tercih etti.

Atatürk filmi

Atatürk filmi

DİSNEY'E SES ÇIKARAMAYIP SÜPER KUPA İPTALİ SONRASI ASLAN KESİLMİŞTİ

Disney'in kararı sonrası kafasını adeta kuma gömen İynemli'nin kısa bir süre sonra Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa finalinin iptali sonrası Atatürk paylaşımı yapması ise 'riyakarlık' olarak yorumlandı.

Aras Bulut İynemli Süper Kupa Finali paylaşımı

Aras Bulut İynemli Süper Kupa Finali paylaşımı

"BEN İŞİN İÇİNDE OLDUĞUM İÇİN ONA GÖRE DAVRANMAM GEREKİYORDU"

Son olarak TV100 canlı yayınına katılan ünlü isim, yaşananlara ilişkin yaptığı açıklamada, Disney'e neden bir şey diyemediği sorusu karşısında ter döktü. Bilinçli şekilde Disney'e ve Ermeni lobisine 'tepki göstermediğini' ifade eden İynemli, şöyle konuştu:

"Hayal kırıklığı, öfke hissettim. O öfkeyi yaşayan benim arkadaşlarımın, bu toprağın insanlarının yaşadığı öfkenin 10 katını hissettim. Ama ben bu işin içinde olduğum için, bu işin öznesi olduğum için ona göre davranmam gerekiyordu. Bu benim bilinçli kararım."

"BEN OYUNCULUK TARAFINI KONUŞURUM"

Herkesin kendi tarafının sözcüsü olduğunu söyleyen İynemli'nin "Ben oyunculuk tarafını konuşurum" sözleri ise izleyenleri hayrete düşürdü. Pek çok konuda oyunculuğu dışında yorumlarda bulunan İynemli'nin bu politik yanıtı, herkesi daha da kızdırdı.

Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli

Orhan Aydın CHP'nin adayına ateş püskürdü: Lütfü Savaş’ı kabullenemiyorum

İLİŞKİLİ HABER

Orhan Aydın CHP'nin adayına ateş püskürdü: Lütfü Savaş’ı kabullenemiyorum
Göğün en yüksek yerinden nefes kesen manzara: Gök Göl doğa tutkunlarına görsel şölen yaşatıyor

İLİŞKİLİ HABER

Göğün en yüksek yerinden nefes kesen manzara: Gök Göl doğa tutkunlarına görsel şölen yaşatıyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 50

kadir 3 ay önce

Bu şahsın kimleri desteklediği ortada ATATÜRK Ü sevme ihtimali yok bence kimlarla yol yürüdüğü belli sadece cıkarlarını sever bu tipler

Toplam 2 beğeni

Kamil 3 ay önce

Amerikada Hollywood nasıl ki yahudi Disneyin kontrolünde ise Türkiyede de B.M isimli kripto ermenileri şirketinin kontrolündedir. Bunlar her türlü dizi film ve sinema dağıtımında tekeldir. İstemedikleri yayınları ya hiç yayınlatmazlar ya da sinemalarda kötü saatlerde yer verip gişe yapmaması için ellerinden geleni yaparlar. Yönetmen İsmail Güneşin Kervan 1915 filmini bu şekilde sabote etmişlerdir.

Toplam 1 beğeni

vatandaş 3 ay önce

Tırstım demesi daha gerçekçi olurdu.

Toplam 2 beğeni

Cerrah 3 ay önce

ulan çakma Atütürkçüler, bi bitmediniz

Toplam 2 beğeni

Serkan 3 ay önce

Atatürk' ün ismine en çok zarar veren bu tür insanlar malesef.

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun