Emine Erdoğan'dan Alper Gezeravcı paylaşımı! "İlk uzay yolculuğunu gerçekleştirecek"

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez Türkiye’nin ilk uzay yolculuğunu gerçekleştirecek olan 43 yaşındaki savaş pilotu Alper Gezeravcı hakkında yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Emine Erdoğan, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Alper Gezeravcı için iyi temennilerini dile getirdi.

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Rami Kütüphanesi’nde açılışı gerçekleştirilen 'Valide Sultanlar Yazma Eserler Sergisi' ile gündeme gelmişti. Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık bahsettiren Emine Erdoğan, bu kez Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın 17 Ocak çarşamba gecesi uzaya gönderilmesi hakkında paylaşımda bulundu. 

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

"GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM"

Türkiye adına gerçekleştirilecek bu büyük adımı sosyal medya hesabından paylaşan Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında Uluslararası Uzay İstasyonu’nda icra edilen çalışmaların geleceğine dair iyi temennilerini dile getirdi. Emine Erdoğan; "Milli Uzay Programı kapsamında, Türkiye’nin ilk uzay yolculuğunu gerçekleştirecek olan Alper Gezeravcı’yı gönülden tebrik ediyor, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda icra edeceği çalışmalarında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu. 

Alper Gezeravcı

Alper Gezeravcı

"HEPİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR GURUR"

Sözlerine bu büyük adımın kendisine hissettirdiklerinden bahsederek devam eden Emine Erdoğan; "Al bayrağımızı ufkun ötesinde dalgalandıracak olmak, hayali kurulan bir hedefe daha ulaşmak; hepimiz için büyük bir gurur ve mutluluk. Bu tarihi yolculuğun Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında nice ilklere vesile olacağına inanıyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diyerek paylaşımına son verdi. 

Emine Erdoğan'ın paylaşımı kısa süre içerisinde hızla yayılarak sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0