Emine Erdoğan AK Parti Kongre Merkezi'nin açılışına katıldı! "Milletimizin geleceği için"

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, gün içerisinde gerçekleştirilen AK Parti Kongre Merkezi'nin açılışına katıldı. Açılış vesilesiyle AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı'na da katılan Emine Erdoğan, organizasyona dair ayrıntıları sosyal medya hesabından paylaştı.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez kendisinin de yer aldığı AK Parti Kongre Merkezi'nin açılışıyla gündeme geldi. Yaptığı sosyal medya paylaşımı sırasında AK Parti Kongre Merkezi'nin açılışı esnasında paylaşılan 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçim Beyannamesi'ne de dikkat çeken Emine Erdoğan, yapılan organizasyona dair iyi temennilerini dile getirdi. 

Emine Erdoğan  AK Parti Kongre Merkezi açılışı

Emine Erdoğan AK Parti Kongre Merkezi açılışı

AK PARTİ KONGRE MERKEZİ’NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Projede emeği geçen herkese ayrıca teşekkürlerini dile getiren Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında "AK Parti Kongre Merkezi’nin ve Genel Seçim Beyannamesi’nin ülkemizin ve milletimizin geleceği için hayırlı olmasını diliyor, emek verenlere teşekkür ediyorum. Her projenin ülkemizi yeni bir zirveye taşıyacağına yürekten inanıyor, bu uğurda gönül veren herkese başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Emine Erdoğan  AK Parti Kongre Merkezi açılışı

Emine Erdoğan AK Parti Kongre Merkezi açılışı

Paylaşımı sırasında organizasyona dair fotoğrafları yayınlayan Emine Erdoğan, kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntülerin ardından sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0