Emine Erdoğan'dan kadın girişimcilere yeni proje duyurusu!

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, yaptığı paylaşımla bu kez bir sosyal sorumluluk projesini duyurusunda bulundu. Geçtiğimiz gün Yüzyılın Kadın İstihdamı İş-Pozitif Projesi'nin tanıtım programına katılan Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında programa dair ayrıntıları aktardı.

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz gün Yüzyılın Kadın İstihdamı İş-Pozitif Projesi'nin tanıtım programına katıldı. Program sırasında girişimci kadınlar ile bir araya gelen Emine Erdoğan, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile programa dair ayrıntıları aktardı. Paylaşımı sırasında Yüzyılın Kadın İstihdamı İş-Pozitif Projesi ile hedeflenenlere dikkat çeken Emine Erdoğan; "Hayata geçirilen 'Yüzyılın Kadın İstihdamı İş-Pozitif Projesi' Türkiye Yüzyılı’nı kadınların yüzyılına dönüştürmeyi amaçlıyor." şeklinde konuştu.

Emine Erdoğan Yüzyılın Kadın İstihdamı İş-Pozitif Projesi

Emine Erdoğan Yüzyılın Kadın İstihdamı İş-Pozitif Projesi

GİRİŞİMCİ KADINLAR İLE BİR ARAYA GELDİ!

Paylaşımına "Bir toplumun kalbi, kadınlarının girişimci ruhuyla atar. Onlar, hayallerin tohumlarını eken, umut filizlerini yeşerten ve topluma ilham olanlardır." diyerek başlayan Emine Erdoğan, sözlerine "Bu bakışla hayata geçirilen 'Yüzyılın Kadın İstihdamı İş-Pozitif Projesi' Türkiye Yüzyılı’nı kadınların yüzyılına dönüştürmeyi amaçlıyor. Proje, bir iş hayali olan tüm kadınlarımızın elinden tutuyor, üreten kadınlar ailemizi güçlendirdikçe ülke olarak büyüyoruz." şeklinde devam etti. 

Emine Erdoğan Yüzyılın Kadın İstihdamı İş-Pozitif Projesi

Emine Erdoğan Yüzyılın Kadın İstihdamı İş-Pozitif Projesi

"CESARET, TUTKU VE İNANÇ HİKAYELERİNE TANIKLIK EDECEĞİZ"

Paylaşımı sırasında kadın girişimcilerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Emine Erdoğan; "Hepimizi heyecanlandıran bu anlamlı girişimin tanıtım programı vesilesiyle, başarılarıyla rol model olan girişimci kadınlarımızla buluşmaktan büyük mutluluk duydum. İnanıyorum ki, kadın istihdamını güçlendirmeyi hedefleyen projeler arttıkça daha nice girişimci kadının yazdığı cesaret, tutku ve inanç hikâyelerine tanıklık edeceğiz." dedi. 

Emine Erdoğan Yüzyılın Kadın İstihdamı İş-Pozitif Projesi

Emine Erdoğan Yüzyılın Kadın İstihdamı İş-Pozitif Projesi

PROJE İŞ HAYALİ OLAN TÜM KADINLARIN ELİNDEN TUTUYOR!

Projede emeği geçen herkese ayrıca teşekkürler eden Emine Erdoğan; "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız başta olmak üzere, projeye dahil olan, tüm kurumlara, sivil toplum örgütlerine ve bütün paydaşlara şükranlarımı sunuyorum." diyerek paylaşımını sonlandırdı. Paylaşımı sırasında organizasyona dair fotoğrafları yayınlayan Emine Erdoğan, kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntülerin ardından sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0