İsrailli rapçiler Ness ve Stilla katil İsrail'in zulmüne ses çıkaranları ölümle tehdit ediyor!

Gazze'de binlerce masum kişi, yaşam savaşı verirken katil İsrail'e tepki gösteren ünlü isimler ölümle tehdit ediliyor.Ness ve Stilla isimli İsrailli iki rapçinin, şarkılarında Filistin yanlısı paylaşım ve açıklamalar yapan ünlülere ölüm çağrısı yaptığı ortaya çıktı.

Katil İsrail'in aylardır Filistin'e yaşattığı vahşet, insanlık adına tarihe kara bir leke olarak geçiyor. Bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden binlerce masum insanı gözünü kırpmadan hedef alan İsrail güçleri, ne ibadethane ne hastane tanımıyor. Gazze'de yaşanan insanlık dramına karşı tepkiler çığ gibi büyürken Bella Hadid, Dua Lipa, Susan Sarandon, Macklemore gibi dünyaca ünlü yıldızlar da Gazze için aralıksız bir şekilde çağrıda bulunmaya devam ediyor.

 Bella Hadid ve Dua Lipa

Bella Hadid ve Dua Lipa

İsrail zulmüne karşı dik bir duruş sergileyen bu sanatçılardan bazıları ise çeşitli ölüm tehditleriyle karşı karşıya kalıyor. Ness ve Stilla isimli İsrailli iki rapçi de tehdit savuran isimlerden bazıları oldu. 3 ay önce "Harbu Darbu" adlı parçayı YouTube'da paylaşan rapçilerin, Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa ve Filistinli ünlü model Bella Hadid'i hedef aldığı ortaya çıktı.

Ness Stilla

Ness Stilla

İbranicede "kargaşa" anlamı taşıyan şarkının tartışmalı sözleri dikkat çekerken İsrailliler için şarkı adeta Gazze’de yaşananların "savaş marşı" haline geldi. Klip boyunca çöl fonunda silah işaretleri yaparak dans eden ikili, şarkının başında "Bir grup pislik yerin altından çıkıyor. Eşkıyalar gibi davranıyorsunuz, sizi aptallar, yemin ederim affetmeyeceğim" ifadelerini kullanıyor. IDF'nin (İsrail Savunma Kuvvetleri) "havasında" olduğundan söz eden şarkıcılar, "Özür Filistin sloganıyla da "Bu sanki indirim sloganı gibi" diyerek alay ediyor. 

"Hepiniz sonunda hak ettiğinizi bulacaksınız" diyerek gözdağı veren rapçiler, Dua Lipa ve Bella Hadid gibi Gazze'yi destekleyen isimleri ölüm listesine koyarak bu isimlerin IDF'nin listesinde de yer aldığını ima ediyor.

İŞTE SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRAN O PARÇA;

Ece Mumay'dan yıllar sonra gelen itiraf: Öfke kontrol problemim vardı!

İLİŞKİLİ HABER

Ece Mumay'dan yıllar sonra gelen itiraf: Öfke kontrol problemim vardı!
Fiat'ın kurucusu ve Juventus'un sahibi Agnelli Ailesi para yüzünden birbirine girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Fiat'ın kurucusu ve Juventus'un sahibi Agnelli Ailesi para yüzünden birbirine girdi!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Samiri 2 ay önce

Tükürmeye kıyamam tükürsem wallahi yüzüne

Yok olasın israil 2 ay önce

Gelin bize , Türkiyemize gelin konser verin , son konseriniz olsun....