TRT 1’in Yeni Dizisi “Kül Masalı”nın Galası Gerçekleşti!

Gizemli hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren TRT 1’in yeni dizisi “Kül Masalı”, ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Aşkın her zaman göründüğü gibi olmadığını vurgulayan dizinin ilk bölüm izlemesi TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı’nın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Türkiye’nin en zengin ve köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan)’nın, yoksul ve mütevazi bir geçmişten gelen Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşıp ilk görüşte aşık olup evlenmelerini ve evliliklerindeki gizemi konu alan TRT 1’in yeni dizisi "Kül Masalı" ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başladı. 

Kül Masalı dizisinin 2. bölüm fragmanı yayımlandı! Kül masalı konusu nedir? İLİŞKİLİ HABERKül Masalı dizisinin 2. bölüm fragmanı yayımlandı! Kül masalı konusu nedir?

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlenen dizinin ilk bölüm izlemesine, TRT Yönetimi, dizinin yapımcısı Cemil Cengiz, yönetmen Metin Balekoğlu, dizinin başrol oyuncularından Gökhan Alkan, Sevda Erginci, Başak Gümülcineoğlu, Ushan Çakır, Özgür Çevik ve Gizem Güneş katıldı.

"MODERN BİR KÜL KEDİSİ MASALI"

İzleme öncesi basın mensuplarına açıklama yapan oyuncu Sevda Erginci, modern bir Kül Kedisi hikayesi anlattıklarını belirterek, "Bütün karakterlerin daha gerçekçi ve kusurlu olduğu bir Kül Kedisi hikayesi. Özge, Bursa'da kardeşi ve kendi için verdiği mücadeleden aşık olduğu adam için İstanbul'da zorlu bir hayata atılıyor." dedi.

"HERKESİN GERÇEK OLDUĞU BİR HİKAYE"

Oyuncu Gökhan Alkan, kendi karakterinden bahsederek, "Birini sevmenin akılla, mantıkla alakalı olmadığını, gönülden, yürekten olduğunu ve onu hesaplayamadığımızı bize gösterecek ve anlatacak bir karakteri canlandırıyorum. Herkesin gerçek olduğu bir hikaye. İnşallah seyircilerimizle beraber uzun bir yolculuk yaşarız." ifadelerini kullandı.

"İYİ YA DA KÖTÜ NET DEĞİL"

Oyuncu Başak Gümülcinelioğlu da bir aşk hikayesinin yanında seyircinin her bölüm bir olay örgüsünü geçmiş, gelecek ve bugünle harmanlayabileceği bir işe imza attıklarını söyledi. Gümülcinelioğlu, izleyiciyi karakterlerin net iyi ya da kötü olmadığı bir dizi beklediğine dikkati çekerek, "Herkesin gerçekten sorunları, soruları ve gerçekten niyetleri ve aşkları olduğu bir iş aslında bu iş. Dolayısıyla her karakterin kişisi kendini çok severken bir yandan da herkese hak verdiğimiz bir hikayemiz var. Bugün başlıyoruz. Bu yolculukta da bize eşlik etmelerini çok istiyoruz." şeklinde konuştu.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0