BUSMEK’ten Cumhuriyet'in 100. yılına özel anlamlı çalışma!

Kurulduğu günden bu yana tam 541 farklı branşta eğitim veren ve adeta halkın üniversitesi haline gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin 100. yılına özel '100’üncü Yılda 100 Workshop' etkinliği düzenledi. Oldukça büyük bir organizasyon ile gerçekleştirilen etkinlik, sosyal medyada da büyük beğeni aldı.

Bursa’da kurulduğu günden bu yana binlerce Bursalının meslek sahibi olmasını sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK), Türkiye’nin 100’üncü yılına özel anlamlı bir çalışmaya imza attı. Türkiye’nin 100. yılına özel 100 Workshop ve Busmek Sergisi düzenlendi. Atatürk Kongre Kültür Merkezi Fuaye Alanı'nda oldukça büyük bir prodüksiyon ile gerçekleştirilen etkinlik vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 

BUSMEK 100 üncü Yılda 100 Workshop etkinliği

BUSMEK 100 üncü Yılda 100 Workshop etkinliği

CUMHURİYET'İN 100. YILINA ÖZEL!

Türkiye'nin kültürel, sanatsal, bilişim, giyim, el sanatları, yabancı diller ve kişisel gelişim alanlarındaki zenginliğinin yansıtıldığı etkinliklerde Bursalılar çeşitli sanatsal ve kültürel deneyimleri  aynı anda yaşama imkânı buldu. Serginin açılışında konuşan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Halide Serpil Şahin, bu vesileyle kursiyerlerin hem meslek öğrendiğini hem de sanatların gençlere öğretilmesine katkı sunduğunu belirtti.  Halide Serpil Şahin;  "Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılında 100 workshop düzenlenmesini çok anlamlı buluyorum. Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılında durmadan ilerlemeye devam edeceğiz. Bizimde hizmet noktasındaki çalışmalarımız katlanarak büyüyecek. Sergiye katılan herkesin büyük keyif aldığını gördüm. Programın düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum." şeklinde konuştu. 

BUSMEK 100 üncü Yılda 100 Workshop etkinliği

BUSMEK 100 üncü Yılda 100 Workshop etkinliği

Başkanvekili Halide Serpil Şahin, yapılan konuşmaların ardından sergi ve workshop alanlarını gezerek katılımcılarla sohbet etti.

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0