Emine Erdoğan'dan Ramazan paylaşımı! "İlk orucumuzu şehitlerimizin aileleriyle açtık"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ramazan ayının ilk gününde şehit aileleri ile beraber iftar yaptı. Davete ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaşan Emine Erdoğan, kısa süre içerisinde adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

Geçtiğimiz günlerde Tarımda Kadın Emeği Zirvesi’ne katılarak kadın çiftçilerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, programa dair yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmişti. Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, bu kez bir iftar daveti ile gündeme geldi. Sosyal medya hesabından Ramazan ayının ilk gününde şehit aileleri ile bir araya geldiğini aktaran Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından o anları paylaştı. 

Emine Erdoğan ve Recep Tayyip Erdoğan şehit aileleri ile iftar

Emine Erdoğan ve Recep Tayyip Erdoğan şehit aileleri ile iftar

"RABBİM TÜM MEHMETÇİKLERİMİZİ KORUSUN!"

Paylaşımı sırasında Mehmetçiklerimizi rahmetle andığını dile getiren Emine Erdoğan; "İlk orucumuzu şehitlerimizin değerli aileleriyle birlikte açtık. Vatanı için gözünü kırpmadan canını veren kahraman evlatlarımızı rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Rabbim tüm Mehmetçiklerimizi korusun." ifadelerini kullandı. 

Emine Erdoğan ve Recep Tayyip Erdoğan şehit aileleri ile iftar

Emine Erdoğan ve Recep Tayyip Erdoğan şehit aileleri ile iftar

Mesajıyla birlikte iftar davetine ilişkin görüntüleri de yayınlayan Emine Erdoğan, kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntülerin ardından sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0