Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan Taş ailesiyle birlikte iftar yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, iftarını Ankara'da misafir oldukları Taş ailesi ile birlikte yaptı. Davete ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaşan Emine Erdoğan, kısa süre içerisinde adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, bu kez bir iftar daveti ile gündeme geldi. Sosyal medya hesabından iftar için Ankara'da bulunduklarını ve Taş ailesinin misafiri olduklarını aktaran Emine Erdoğan, Taş ailesi ile birlikte iftar anlarını paylaştı. 

Emine Erdoğan ve Recep Tayyip Erdoğan Ankara iftarı

Emine Erdoğan ve Recep Tayyip Erdoğan Ankara iftarı

"KIZLARIMIZLA SOHBETİMİZ AKŞAMIMIZI AYDINLATTI"

Paylaşımına "Bugün Ankara’da Taş ailesinin misafiriydik. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin sofrasında orucumuzu beraber açtık. Evin neşesi Gülhan, Nur Hayat ve Elif kızlarımızla sohbetimiz akşamımızı aydınlattı." sözleriyle başlayan Emine Erdoğan, Taş ailesi için iyi temennilerini dile getirdi. 

Emine Erdoğan ve Recep Tayyip Erdoğan Ankara iftarı

Emine Erdoğan ve Recep Tayyip Erdoğan Ankara iftarı

Emine Erdoğan; "İçten misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Ramazan bereketi sofralarından eksik olmasın." diyerek paylaşımını sonlandırdı.

Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntülerin ardından Emine Erdoğan, sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0