Emine Erdoğan'dan '18 Mart' paylaşımı! "Yegâne mirasımız"

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesaj ile gündeme geldi. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, yayınladığı mesaj ile dikkatleri üzerine topladı.

Son zamanlarda katıldığı iftar davetlerine dair yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile dikkat çekti. Paylaşımı sırasında aziz şehitlerimizi şükran ve rahmetle yâd  ettiğini söyleyen Emine Erdoğan, kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım üzerine sosyal medyada adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Emine Erdoğan 18 Mart Çanakkale Zaferi yıl dönümü

Emine Erdoğan 18 Mart Çanakkale Zaferi yıl dönümü

"ÇANAKKALE RUHU KAHRAMAN ECDADIMIZDAN EMANET!"

Paylaşımına "Çanakkale ruhu, kahraman ecdadımızdan emanet, korumamız ve yaşatmamız gereken yegâne mirasımız." sözleriyle başlayan Emine Erdoğan; "Bu direniş ruhunu ezelden ebede kalbinde taşıyan Türk milleti, nice cesaret ve kararlılık destanları yazacak. Ölümsüz Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde aziz şehitlerimizi şükran ve rahmetle yâd ediyorum." şeklinde devam ederek milletimizin geleceğine dair iyi temennilerini dile getirdi. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0