Emine Erdoğan Gönül Elçileri ve vali eşleriyle bir araya geldi!"Gönül Elçileri Projesi ile..."

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez Gönül Elçileri Projesi kapsamında düzenlenen bir iftar daveti üzerine gündeme geldi. İftar vesilesiyle koruyucu aileler ve 81 ilin vali eşleriyle bir araya gelen Emine Erdoğan, detayları sosyal medya hesabından aktardı.

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz akşam Gönül Elçileri Projesi kapsamında bir iftar programı düzenledi. Çankaya Köşkü'nde koruyucu aileler ve 81 ilin vali eşleriyle bir araya gelen Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sırasında iftar programı vesilesiyle çocukların geleceğine ilişkin düşüncelerini dile getirdi. Emine Erdoğan; "Gazze başta olmak üzere, yeryüzündeki tüm çocukların, hak ettikleri gibi güven, huzur ve sevgi içinde büyüyebildikleri, adil bir dünya diliyorum." dedi. 

Emine Erdoğan Gönül Elçileri Projesi iftar daveti

Emine Erdoğan Gönül Elçileri Projesi iftar daveti

"BÜTÜN ÇOCUKLARIN HER ŞEYDEN ÖNCE, SEVGİ VE GÜVEN ORTAMINDA BÜYÜMEYE HAKKI OLDUĞU İNANCIYLA..."

Paylaşımına "Koruyucu aile sistemini daha da güçlendirmek için vali eşlerimiz, koruyucu ailelerimiz ve sevgili çocuklarımızla iftar sofrasında buluştuk. 2012 yılında bütün çocukların her şeyden önce, sevgi ve güven ortamında büyümeye hakkı olduğu inancıyla 'Gönül Elçileri' Projemiz ile yola çıktık." sözleriyle başlayan Emine Erdoğan, program konuşması sırasında da Gönül Elçileri Projesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlere dikkat çekti.

Emine Erdoğan; "Valiler ve eşleri bulunduğu illerde, devletin gülen yüzü, müşfik eli ve güven veren gölgesini temsil ediyor. 2012’de  başlattığımız ‘Gönül Elçileri Projesi’, bu sorumluluk bilincinin bir neticesidir. Devlet koruması altındaki çocuklarımızı, koruyucu aileleri ile buluşturmak amacıyla yola çıktık. Evlatlarımıza ilk önce gönlünü, sonra yuvasını açan koruyucu ailelerin sayısını 8 bin 307’ye çıkardık. 10 bine yakın evladımız, onları koruyan gönüllü aileleriyle birlikte, huzur ve şefkat ortamında büyüyor." şeklinde konuştu. 

Emine Erdoğan Gönül Elçileri Projesi iftar daveti

Emine Erdoğan Gönül Elçileri Projesi iftar daveti

"YAGANE HEDEFİMİZ BULUŞTURDUĞUMUZ ÇOCUK VE AİLE SAYISINI GÜNDEN GÜNE ARTIRMAKTIR!"

Paylaşımı sırasında proje kapsamında emeği geçen herkese ayrıca teşekkürlerini sunduğunu dile getiren Emine Erdoğan; "Projeyi başlattığımız günden bu yana, binlerce çocuğumuzun ve onlara kavuşan ailelerinin sevinçlerine ortak olduk. Yegâne hedefimiz buluşturduğumuz çocuk ve aile sayısını günden güne artırmaktır. Bu doğrultuda değerli vali eşlerimizin, nice gönül köprüleri kuracağına inancım tam. Sürecin esas kahramanları, koruyucu aile olmaya gönüllü vatandaşlarımıza en kalbi şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan Gönül Elçileri Projesi iftar daveti

Emine Erdoğan Gönül Elçileri Projesi iftar daveti

"KORUYUCU AİLE BAŞVURUSU 123 KAT ARTTI!"

İftar programı sırasında dikkat çekici açıklamalarda bulunan Emine Erdoğan, Gazze'de yaşananlara ayrıca dikkat çekerek yeryüzündeki tüm çocukların geleceğine dair iyi temennilerini dile getirdi. Emine Erdoğan; "Milletimiz üstün gönüllülüğü, geçen sene yaşadığımız asrın felaketi olan 6 Şubat depremlerinde de kendisini gösterdi. 669 olan koruyucu aile başvurusu, 123 kat arttı ve rekor bir sayıya yükselerek 328 bin 818’e ulaştı. Gazze başta olmak üzere, yeryüzündeki tüm çocukların, hak ettikleri gibi güven, huzur ve sevgi içinde büyüyebildikleri, adil bir dünya diliyorum." dedi. 

Kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğrafların ardından Emine Erdoğan'ın paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni topladı. 

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0