Kadın muhtar 6 erkek rakibini eleyerek mahalle muhtarı oldu!

Bitlis'te mahalle muhtarlığına adaylığını koyan 3 çocuk annesi Elif Aydın, 6 erkek rakibini eleyerek kadın muhtar seçildi. Mahallenin sorunlarını çözmeye odaklanan Elif Aydın, kadın muhtar seçilmenin sevincini anlattı.

Bitlis'te, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde 6 erkek rakibini geride bırakarak kadın muhtar seçilen Elif Aydın, mahalle sorunların çözümüne odaklandı. Gazibey Mahallesi'nde muhtarlığa aday olan 30 yaşındaki Aydın, 6 erkek adaya karşı yarıştığı muhtarlık seçiminde en yakın rakibinden 40 oy fazla alarak adaylığı kazandı.

Mahallenin hizmet anlamında eksiklerinin olduğunu belirten Aydın, şöyle konuştu:

"Bu eksiklikleri en kısa sürede yetkililer ile çözmeye çalışacağız. Mahallemizin kadınlarıyla temiz ve yaşanabilir bir mahalle oluşturmak için elimizden geleni yapacağız. Bir önceki muhtarımıza bir işim düşmüştü. Birkaç kez gitmeme rağmen ilgilenmedi. Ayrıca muhtarlar derneğine gittim. Burada da sorunumla ilgilenmediklerini görünce eşime muhtar adayı olacağımı söyledim. Sağ olsun o da bana destek verdi. Gazibey Mahallemiz Bitlis'in kültürel bakımından en özel mahallelerinden biri. Tarihi evlerimiz var. Yapılacak çok işimiz var. Sorunları çözmek için buradayız. Kurumlarla işbirliğiyle mahallemize hizmet edeceğiz."

"SORUNLARI ÇÖZMEK İSTİYORUZ"

Kentteki 13 mahalle muhtarı arasında tek kadın muhtar olduğunu ifade eden Aydın, erkek muhtarlar arasında kabul gördüğünü ifade ederek, "Mahallede yardıma muhtaç birçok aile var. Bununla ilgili iş insanları ile mahallede bir vakıf kurarak, kendi aramızda sorunları çözmek istiyoruz. Seçilmem için bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Ben de çalışmalarımla onların bu desteğine karşılık vereceğim." dedi.

Ne kadar gündem kurdusun? Kendinize güveniyorsanız Yasemintrend10 testini çözmeye hazır olun!

İLİŞKİLİ HABER

Ne kadar gündem kurdusun? Kendinize güveniyorsanız Yasemintrend10 testini çözmeye hazır olun!
Gökhan Türkmen'in yeni imajı gündem oldu! 'Abi ne yaptın kendine'

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Türkmen'in yeni imajı gündem oldu! 'Abi ne yaptın kendine'
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0