Gelin dizisi oyuncularından Kanal7'ye sürpriz ziyaret!

Yapımcılığını Film Yapım Stüdyoları’nın üstlendiği Gelin dizisinin oyuncuları Kanal 7 binasına sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çelik’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda keyifli anlar yaşandı.

Kanal7 ekranlarının sevilen dizisi Gelin, kendisini bir anda hayallerinden başka bir dünyada bulan Hançer ve soyadının ağırlığı karşısında ezilen Cihan’ın yalan ve ihtirasla yoğurulan hikayesini konu alıyor. Sevilen dizinin oyuncularından Betigül Ceyhan (Mukadder), Çisel Kuşkan (Beyza),  Sidal Damar (Sinem), Kutay Şahin (Engin) ve Deniz Değirmenci (Yasemin) Kanal 7 Medya Grubu’nu ziyaret etti. Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çelik, dizinin yapımcısı Hüseyin Türkyıldırır ve dizinin senaristi Remzi Şimşek’in katıldığı toplantıda sette yaşananlar ve oyuncuların günlük yaşamları üzerine sohbet etti.

GELİN DİZİSİ OYUNCULARINDAN KANAL7'YE SÜRPRİZ ZİYARET

Gelin'in oyuncuları kanala gerçekleştirdikleri ziyarette Kanal7 Medya Grubu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çelik'in ev sahipliğinde bir toplantı yaptı. Keyifli anlar yaşanan toplantıda oyuncular set ortamında yaşadıklarını anlatırken artık aile gibi olduklarını belirtti. Bol kahkahanın hakim olduğu sohbette dizinin izleyicileri ekrana kilitleyen sahnelerinin nasıl çekildiğinden de bahsedildi.

Oyuncuların repo günlerinde yaptıkları bu ziyaret, fotoğraf çekimiyle son buldu.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0