En kolay magnolia tatlısı nasıl yapılır? Evde magnolia tatlısı yapmanın püf noktaları

Son dönemlerde en çok aranan tariflerden biri olan magnolianın en kolay tarifini sizler için araştırdık. Şimdilerde evde sadece puding ve bisküvi ile yapılan magnolia tatlısını istediniz meyvelerle süsleyebilirsiniz. İşte evde magnolia tatlısı yapmanın püf noktaları:

 Enfes lezzeti ve pratik tarifiyle gönüllerde taht kuran bu tatlıyı evinizde kolayca yapabilirsiniz. Ana malzemesi bebe bisküviden oluşan magnolia tatlısına istediğiniz meyveleri ekleyebilirsiniz. İştah açıcı ve hafif bir tatlı diyebileceğimiz magnolia puding çikolatalı, çilekli ve muzlu çeşitleriyle çok fazla ilgi görüyor. Enerjinizi yükseltecek en güzel lezzet magnolia sütlü tatlı sevenlerin bir kez tattıktan sonra asla vazgeçemeyecek. Peki, magnolia tatlısı nasıl yapılır? İşte pratik ve kolay magnolia tatlısı tarifi... 

EN KOLAY MAGNOLİA TARİFİ:

MALZEMELER

2 su bardağı süt
3/4 su bardağı şeker
1/4 su bardağı un
1 yemek kaşığı vanilya özütü
3 adet yumurta
1 çimdik tuz
1 adet muz
Arzuya göre bebek bisküvisi

Çilekli magnolia nasıl yapılır? İLİŞKİLİ HABERÇilekli magnolia nasıl yapılır?

YAPILIŞI

Bir tencerenin içerisinde süt, un, şeker ve tuzu ocakta çırpın. Ayrı bir kasenin içerisinde yumurtaları çırpın. 

Isınan sütten bir kepçe alarak yumurtaların içerisinde karıştırın. Daha sonra iki kepçe daha ekleyerek sütlü tencereye bir yandan yine çırpma teli ile karıştırarak yumurtalı karışımı yavaş yavaş dökün. 

İçerisine vanilyayı da ekleyerek orta ateşte karıştırmaya devam edin.

Kaynadığında ocaktan alın ve karışım soğuyana kadar çırpıcı ile çırpın. 

Ardından tatlıyı koyacağınız düz bir tabağa bisküvileri ve muzu doğrayın. Üzerine pudingi ekleyerek, aynı işlemi tekrarlayın. Arzuya göre dilimleyerek servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun...

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Cxhxhb dfvxxvbccdghb 4 yıl önce

Çok güzelmiş

Toplam 1 beğeni