En kolay ve lezzetli börek tarifleri hangisi?

Sabah kahvaltılarından brunchlara, kahve saatinden akşam yemeğine kadar uzanan lezzetiyle sofraları dolduran börek, hem yapımı hem de çeşitliliği ile göz dolduruyor. Yüzyıllardır farklı farklı çeşitleriyle sofralara gelen börekler yörelere göre de değişiklik gösteriyor. Hazırladığımız bu yazıda en pratik aynı zamanda lezzetli olan börekleri bir araya getirdik...

Patatesli, kıymalı, maydanozlu, peynirli, kıymalı ve daha fazlası... İçerisine ne koyarsanız lezzetlenen ve duyunca dahi ağızların duyunu akıtan börekler genellikle kadın günlerinde, çay saatlerinde vazgeçilmez bir hale dönüşüyor. Az malzemeyle kısa zamanda şahane lezzetler ortaya çıkarabileceğiniz taze börek tarifleri ve yapılışları aşama aşama detaylı anlatımlarıyla sizleri bekliyor. Yanında sıcacık demlenen bir çay ile lezzeti doruklarda yaşayabileceğiniz üstelik yapımı oldukça basit börekleri sizler için bir araya getirdik. Tarife baktığınızda çok beğeneceğiniz yapımı pratik lezzetli börek tarifi için yazımızı inceleyebilirsiniz.

PRATİK SİRKELİ MİNİ BÖREK

Pratik sirkeli mini börek nasıl yapılır?

Pratik sirkeli mini börek nasıl yapılır?

Sirkeyle hazırlanan tuzlu tariflerin tadının ne kadar güzel olduğunu bilmeyen yoktur. Sirkenin ekşimsi tadı ve yumuşacık kıvamı ile çok beğeneceğiniz muhteşem bir tarifimiz var. Yağda kızartılan ve sirke sayesinde fazla yap çekmeyen bu böreğin tadı damaklarda kalacak. Hafta sonu kahvaltısında pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz mini böreklerin mayalanma derdi de olmayacak. Pişinin tadına benzeyen bu tarif sıcak sıcak tüketmelisiniz. Gelin birlikte sirkeli mini börekleri hazırlayalım. 

TARİFE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN: SİRKELİ MİNİ BÖREK TARİFİ

En kolay sirkeli mini börek nasıl yapılır? Mini börek yapmanın püf noktalarıİLİŞKİLİ HABEREn kolay sirkeli mini börek nasıl yapılır? Mini börek yapmanın püf noktaları

PEYNİRLİ RULO BÖREK

Kolay peynirli rulo börek nasıl yapılır?

Kolay peynirli rulo börek nasıl yapılır?

Sabah kahvaltısından akşam çayının yanında bile servis edebileceğiniz en leziz hamurişlerinden biri olan börek, pratik yapımıyla da kadınların çok tercih ettiği tariflerden. 

TARİFE ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN: PEYNİRLİ RULO BÖREK TARİFİ

Kolay peynirli rulo börek nasıl yapılır? Peynirli böreğin püf noktalarıİLİŞKİLİ HABERKolay peynirli rulo börek nasıl yapılır? Peynirli böreğin püf noktaları

TAVADA ENFES BÖREK

Tavada enfes börek tarifi

Tavada enfes börek tarifi

Öğrenciye, tembele, yemek yapmayı bilmeyene, ani gelen misafire, sabah kahvaltıya, kısacası spontane gelişen tüm olaylar karşısında imdadınıza yetişecek muhteşem leziz bir börek tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Üstelik bu börek fırın kullanmadan sadece tavada hazırlanıyor. Yapımı kolay tavda böreğin tarifini ve tadını sizler de merak ettiyseniz gelin birlikte inceleyelim.

TARİFE ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN: TAVADA ENFES BÖREK TARİFİ

En kolay tavada enfes börek nasıl yapılır? Tavada börek pişirmenin püf noktalarıİLİŞKİLİ HABEREn kolay tavada enfes börek nasıl yapılır? Tavada börek pişirmenin püf noktaları

PRATİK SU BÖREĞİ

Pratik su böreği nasıl yapılır?

Pratik su böreği nasıl yapılır?

Su böreği, ağızda dağılan tadı ve hafif olmasıyla 7'den 70' herkesin severek tükettiği börek çeşidinden biridir. Son günlerde Google'nin en çok arananları arasında listenin en başında yer alan su böreğinin hem pratik hem de kısa sürede hazırlanabilen tarifini hazırladık. 

TARİFE ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN: PRATİK SU BÖREĞİ TARİFİ

En kolay su böreği nasıl yapılır? Pratik su böreği yapımının tarifiİLİŞKİLİ HABEREn kolay su böreği nasıl yapılır? Pratik su böreği yapımının tarifi

ÇITIR BÖREK

Nefis çıtır börek tarifi

Nefis çıtır börek tarifi

Çay saatlerinin yanında ya da şöyle mis gibi çıtır çıtır bir börek hazırlamak sandığınız kadar zor değil. Dışarıdan börek almak yerine evde sağlıklı koşullarda lezzetli bir çıtır börek hazırlayabilirsiniz. Kolayca yapabileceğiniz enfes çıtır böreğin tarifi haberimizde.

TARİFE ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN: ÇITIR BÖREK TARİFİ

Nefis çıtır börek tarifiİLİŞKİLİ HABERNefis çıtır börek tarifi


OTLU BÖREK

Pratik otlu börek tarifi

Ege bölgesinde en sık yapılan ve her kafede kolaylıkla bulabileceğiniz otlu böreği evde kolayca hazırlayabilirsiniz. Enfes lezzeti ve çay saatlerinize eşlik edecek otlu böreğin yapımı da çok basit. Pratik üstelik çok lezzetli otlu böreği tarifi haberimizin detaylarında.

TARİFE ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN: OTLU BÖREK TARİFİ

Pratik otlu börek tarifiİLİŞKİLİ HABERPratik otlu börek tarifi

Afiyet olsun...

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0