Altın günlerinde hazırlayabileceğiniz en kolay hamur işi tarifleri

Sohbetlerin, muhabbetlerin unutulmaz bir boyuta taşındığı kadın günlerinde genellikle kalorisi yüksek ancak birbirinden lezzetli ikramlıklar sunulur. Masaların baştan aşağıya leziz yemeklerle donatıldığı kadın günlerinde farklı tariflerle masanızı süslemek hem de misafirlerinize yeni tatlar keşfetmek istiyorsanız hazırladığımı kadın günlerinde yapabileceğiniz yemek tariflerine göz atabilirsiniz.

Annelerimizin sıklıkla düzenlediği kadın günleri namı diğer altın günlerinde sıradan tariflerden sıkılanlar için bu haberimiz tam size göre. Hem kısa süre içerisinde hazırlayabileceğiniz hem de masada sunumuyla göz dolduran enfes tarifler, misafirlerinizin gözlerini kamaştıracak. Kısırların, sarmaların, poğaçaların havada uçuştuğu kadın günlerinde sizlere vereceğimiz tarifleri mutlaka denemelisiniz. Yalnıza kadın günlerinde değil, çay saatlerinin de vazgeçilmezi haline gelen olan bu tarifler fazla zamanını almayacak. Hadi gelin birlikte inceleyelim...

PRATİK KIYIR KIYIR POĞAÇA TARİFİ

Kıyır kıyır poğaça tarifi

Kıyır kıyır poğaça tarifi

Kadın günlerinde veya çay saatlerinde şöyle ağızda dağılan, tadı enfes hem de yapımı çok pratik bir poğaça tarifi arıyorsanız sizler için hazırladığınız nefis kıyır kıyır poğaça tarifini deneyebilirsiniz.

Pratik kıyır kıyır poğaça tarifiİLİŞKİLİ HABERPratik kıyır kıyır poğaça tarifi

ENFES İŞKEFE BÖREĞİ TARİFİ

İŞKEFE BÖREĞİ

İŞKEFE BÖREĞİ

Amasya mutfağından gelen enfes işkefe böreği yumuşacık lezzeti, ağızda dağılan iç harcı ile çok beğeneceğiniz türden. Çay saatlerinizin vazgeçilmezi haline gelecek işkefe böreğinin tarifi için haberimizin detaylarına göz atabilirsiniz.

Enfes işkefe böreği nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABEREnfes işkefe böreği nasıl yapılır?

İÇİ DOLU ENFES ATOM KURABİYE TARİFİ

ATOM KURABİYE

ATOM KURABİYE

Ağızda dağılan gevrek tadı ve gösterişli sunumuyla çok severek tüketeceğiniz atom kurabiyenin tarifini sizlerle paylaşıyoruz. 

İçi dolu en kolay atom kurabiye nasıl yapılır? Atom kurabiyenin püf noktalarıİLİŞKİLİ HABERİçi dolu en kolay atom kurabiye nasıl yapılır? Atom kurabiyenin püf noktaları

LEOPAR POĞAÇA TARİFİ

Farklı lezzetler denemeyi sevenlere özel muhteşem bir poğaça tarifimiz var. Leopar poğaça tarifiyle misafirlerinize güzel sunumlu bir tabak hazırlayabilirsiniz. İşte pratik leopar poğaça tarifi...

Lezzeti doyum olmayacak: Leopar poğaça! Leopar poğaça nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERLezzeti doyum olmayacak: Leopar poğaça! Leopar poğaça nasıl yapılır?

Afiyet olsun...

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Hande 5 yıl önce

Iskefe böreği şu ile mi sütle mi yapılıyor tarif ve yapılış farkli