Vedat Milor'dan yeni akım: Balığa limon sıkılır mı? Sıkılmaz mı?

Ünlü gurme Vedat Milor melemen soğanlı mı soğansız mı tartışmasının ardından yeni bir akım başlattı. Balığa limon sıkılır mı? Sıkılmaz mı? diyerek herkesi şaşkına uğrattı.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı "Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı" anketiyle Türkiye'nin "en büyük gastronomi problemi"ne el atan Gastronomi yazarı ve TV programcısı Vedat Milor, bu kez  "Balığa limon sıkılır mı sıkılmaz mı?" sorusunu yöneltti. Milor sosyal medya paylaşımında,"Geçen seneki menemen anketinden sonra en çok sorduğunuz soruları özellikle takip ettim. Biri bariz biçimde öne çıktı. Herkesin rahatlıkla fikir sahibi olabileceği bir soru: Balığa limon sıkılır mı?" dedi.

İŞTE VEDAT MİLOR'UN PAYLAŞIMI;

VEDAT MİLOR

VEDAT MİLOR

Zahide Yetiş'in sokak ilanlarını görenler şok oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Zahide Yetiş'in sokak ilanlarını görenler şok oldu!
Harbiye'de konser veren Berkay kızı Arya'yla sahneye çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Harbiye'de konser veren Berkay kızı Arya'yla sahneye çıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

melik 4 yıl önce

Sıkılır , yani benden başka herkes sıkıyor.Ama ben sevmiyorum.Limon sıkılınca balık bayatmış gibi geliyor, tadı bozuluyor.Salatasına sıkın yetmiyormu.

Toplam 2 beğeni

bir vatandaş 4 yıl önce

sıkılmaz ben sıkmam limon sıkılmış balığın tadı kaçar

Toplam 4 beğeni

9 köyden kovulan 4 yıl önce

ben sıkıyorum ama sıkılmaması lazım

Özgür t. 4 yıl önce

ben sıkmıyorum :)

GSli 4 yıl önce

sıkmayan var mi peki?