En kolay kabak kroket nasıl yapılır? Kabak kroket yapmanın püf noktaları

Çay saatlerinde isterseniz günlerde isterseniz de çocuklarınıza kabağı sevdirmek için muhteşem bir tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Kabak kroket damaklarda iz bırakıyor. Çocukların kabağın bu halini çok seveceği kroket tarifi ve püf noktaları yazımızda.

Kroket, kalın bir bağlayıcı ile birleştirilmiş, ekmekli ve derin kızartılmış ve dünya çapında bir garnitür, atıştırmalık veya fast food olarak servis edilen küçük bir yiyecek silindiridir. Bağlayıcı tipik olarak kalın bir beşamel veya kahverengi sos, patates püresi, buğday unu veya buğday ekmeğidir. İstediğiniz sebzeyle yapabileceğiniz kroket kabakla da yapılıyor. Enfes hem de şifalı kabak sebzesinden muhteşem bir kabak kroket yapmak isterseniz tarifimizi sizlerle paylaşıyoruz. Püf noktalarıyla beraber kabak kroketin tarifi yazımızda.

En kolay patates köftesi nasıl yapılır? Patates köftesi yapmanın püf noktalarıİLİŞKİLİ HABEREn kolay patates köftesi nasıl yapılır? Patates köftesi yapmanın püf noktaları

KABAK KROKET TARİFİ:

MALZEMELER

1 kilogram kabak
1 adet rendelenmiş soğan
3 çorba kaşığı un
2 adet yumurta
1 demet maydanoz
Karabiber
Tuz

Çıtır patates kroket nasıl yapılır? Patates kroket dağılmaması için...İLİŞKİLİ HABERÇıtır patates kroket nasıl yapılır? Patates kroket dağılmaması için...

YAPILIŞI

Kabakların içini çıkarıp rendeleyin.

Rendelenmiş soğanla bir kaba koyun. İçine un, yumurta, kıyılmış maydanoz ilave edin.

Karabiber ve tuzunu ekleyin.

Bu malzemeleri sıkma torbasına doldurun. Kızdırılmış yağa köfte büyüklüğünde sıkıp çevirerek kızartın.

Afiyet olsun...

1 yemek kaşığı tereyağı kaç gram? 125 gr tereyağı, 250 gr tereyağı kaç kaşık eder?

İLİŞKİLİ HABER

1 yemek kaşığı tereyağı kaç gram? 125 gr tereyağı, 250 gr tereyağı kaç kaşık eder?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0