En kolay limonlu Cheesecake nasıl yapılır? Muhteşem Cheesecake tarifi

Limonun ekşiliği ile cheesecake'in tatlılığı bir araya geliyor ve ortaya kahve ve çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak bir tatlı ortaya çıkıyor! Limonlu cheesecake limonla ekşimsi haliyle bütünleşen ve çay saatlerinde vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet haline geliyor. İşte tok dokusu ile limonlu cheesecake tarifi:

Çok aşırı tatlı sevmeyenler için en doğru çözümlerden biri ekşi bir meyveyle lezzetlendirilmiş tatlılar. Bu tür tatlılar söz konusu olduğunda da akla ilk gelenlerden biri limonlu cheesecake. Süt ve süt ürünlerini sevenlerin vazgeçilmez tatlılarından biri olan cheesecake tarifi birde limonlu yapılınca tadından yenmiyor. Görüntüsüyle gözleri doyuran, tadıyla kendine aşık eden limonlu cheesecake tarifi evde kolaylıkla yapabileceğiniz bir tarif.

  • Eğer sizde sevdiklerinize hazırlamak için limonlu cheesecake tarifi arıyor ya da limonlu cheesecake nasıl yapılır merak ediyorsanız "limonlu cheesecake tarifi, limonlu cheesecake nasıl yapılır?" sorunusun yanıtını paylaşıyoruz.
  • Temel püf noktalarına dikkat ettiğiniz takdirde kolayca yapabileceğiniz limonlu cheesecake tarifini sizlerin beğenisine sunuyoruz. 

Peynirli tatlılar arasında en popüler olan cheesecake

Peynirli tatlılar arasında en popüler olan cheesecake

Japon Cheesecake nedir ve Japon Cheesecake nasıl yapılır? Japon usulü kabarık cheesecake tarifiİLİŞKİLİ HABERJapon Cheesecake nedir ve Japon Cheesecake nasıl yapılır? Japon usulü kabarık cheesecake tarifi

LİMONLU CHEESECAKE TARİFİ:

MALZEMELER

3 paket yulaflı bisküvi
2 kaşık eritilmiş tereyağ 

Kreması için;

4 adet yumurta
Bir paket labne peyniri
3/4 su bardağı toz şeker
1 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu 
Bir paket krema 

YAPILIŞI:

  • 1.Aşama 

Bisküvileri kıralım ve tereyağı ile karıştırarak fırın tepsisine koyalım. 

Evde Cheesecake nasıl yapılır? Cheesecake püf noktaları - En kolay cheesecakeİLİŞKİLİ HABEREvde Cheesecake nasıl yapılır? Cheesecake püf noktaları - En kolay cheesecake

  • 2.Aşama 

Krema malzemelerinin hepsini bir kabın içine çırpalım. 

  • 3.Aşama 

Oluşan kremayı bisküvileri üzerine dökelim ve 120 derecede üzeri kızarana kadar pişirelim. 

  • 4.Aşama 

Afiyet olsun...

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0