Berry hibiscus nedir ve Berry hibiscus nasıl yapılır? En kolay berry hibiscus tarifi

Yazın kavurucu sıcaklarında rahatlamak isteyenlere özel olarak mutfağınızdaki birkaç malzemeyle hazırlayabileceğiniz enfes bir içecek tarifi veriyoruz. 2-3 dakikada hazır olan bu lezzete ikram ettiğiniz herkes bayılacak. Gelin birlikte Berry hibiscus hazırlayalım:

Yaz aylarında sıcaklıkların yükselmesiyle birlikte vücudumuzun su ihtiyacı artar, bu da beraberinde bir serinleme isteği getirir. Dolayısıyla yaz boyunca en iyi dostumuz soğuk su olur. Ama yine de canımız daha lezzetli, daha serin bir şeyler isteyebiliyor! Bu yazımızda; yaz aylarında keyifle tüketeceğiniz, serinletme garantili içecek tariflerine yer vereceğiz. Geleneksel limonata lezzetinin yanında yeni nesil kahve zincirlerinde yapılan değişik aromalardan oluşan soğuk içeceklere olan talep arttı. Sizler için ferah tadı ve serinletici etkisiyle bir yudum aldığınızda dahi kendinize geleceğiniz harika berry hibiscus tarifi hazırladık.

Naneli soğuk limon nasıl yapılır? Evde naneli soğuk limon yapımıİLİŞKİLİ HABERNaneli soğuk limon nasıl yapılır? Evde naneli soğuk limon yapımı

BERRY HİBİSCUS TARİFİ:

MALZEMELER

1 poşet hibiscus
1 tatlı kaşığı toz şeker
10 tane donmuş böğürtlen
10 parça buz

Cold brew nedir? Soğuk kahve yapmanın püf noktalarıİLİŞKİLİ HABERCold brew nedir? Soğuk kahve yapmanın püf noktaları

YAPILIŞI

Hibiscusu bir kavanozda , yarısından azını dolduracak şekilde sıcak su ile 2-3 dakika kadar demleyin.

Demlediğiniz çayın içerisine 1 tatlı kaşığı toz şekeri ekleyin ve karıştırın.

Kavanoza 10 tane dondurulmuş böğürtlen ve yaklaşık 10 parça buz koyup kapağını kapatıp iyice çalkalayın.

Kavanozu iyice çalkalayıp üzerinde beyaz köpükler çıkınca berry hibiscusunuz hazır.

Afiyet olsun...

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0